AviciiFoto: AP/Scanpix
Inimesed
21. aprill 2018, 13:01

DJ Avicii vend sõitis Omaani pealinna, et venna surmas selgust saada (7)

Eile teatas maailmakuulsa DJ Avicii esindaja, et 28aastane muusikamaailma sensatsioon leiti Omaani pealinnast surnuna. TMZ vahendab, et Avicii, kodanikunimega Tim Berglingi, vend David Bergling on sõitnud Omaani, et venna surma asjaolusid uurida. 

TMZ allikate sõnul registreeris Avicii vanem vend David end ühte Omaani pealinnas Masqatis asuvasse hotelli reede õhtul, vaid mõned tunnid pärast seda, kui muusikamaailma superstaar surnuna leiti. Tema hotell asub umbes 15 minuti kaugusel Muscat Hills puhkekeskusest, kus Avicii puhkas. 

Väidetavalt registreeris mees sel nädalal end puhkekeskusest välja ning ilmselt uurib David Omaanis, mis võis Aviciiga viimastel päevadel juhtuda. 

Pildil vasakul on DJ Maitrai Joshi, ning pilt on tehtud eelmisel nädalal. Joshi mängib puhkekeskuses tihti muusikat ning palus Aviciiga pildi võimalust. "Ta oli väga heas vormis ning tundis end hästi," ütles Joshi Aftonbladetile. Paremal on Omaanis elav ameeriklanna Christina Hlosek, kes oli väga üllatunud, kui Aviciid Muscat Hillsis nägi. "Rääkisin temaga, ta oli nii õnnelik, võluv ja tagasihoidlik. Talle meeldis Omaanis nii väga, et tahtis sinna veelgi kauemaks jääda," vahendab Aftonbladet naise sõnu. 

"Teatame sügava kurbusega Tim Berglingi kaotusest. Teda tuntakse ka nimega Avicii. Ta leiti Omaanist Masqatist surnuna reede pärastlõunal kohaliku aja järgi," teatas muusiku esindaja reede õhtul. 

Ka Muscat Hillsi personal avaldab Avicii surma puhul kaastunnet. "Oleme saanud meeletus koguses sõnumeid ja telefonikõnesid Avicii surma teemal. Meil ei ole võimalik anda infot, mis on seotud meie klientide külastuste või puhkustega, kuid saame kinnitada, et Avicii tõesti külastas meie puhkekeskust ning oli oma visiidi ajal kõigi meeskonnaliikmete vastu äärmiselt lahke ning käitus nagu kõik teised külalised. Nautisime tema külastvust väga ning meil on väga kurb kuulda viimaseid uudiseid. Siinkohal edastame kaastundeavaldused tema perele, sõpradele ja fännidele. Pühendame 27. aprillil toimuva "Beats by the Beach" peo Aviciile," kirjutab puhkekeskus Instagramis.