Siim-Sander Vene tulek mõjus Varese meeskonnale vägagi positiivselt.Foto: Facebook / Varese Pallacanestro
Korvpall
22. aprill 2018, 21:28

Varese sai napi võidu, Venelt soliidne partii (1)

Itaalia korvpalliliigas teeb uskumatut seeriat Varese meeskond, kes alistas võõrsil Bologna Virtuse 71:69 ja tõusis juba kuuendat kohta jagama! Võib meenutada, et kui Siim-Sander Vene talvel Varesega liitus, siples tiim viimaste seas.

Vene viibis seekord väljakul 31 minutit ning kogus 10 punkti, 3 lauapalli, 2 korvisöötu ja 2 vaheltlõiget. Võitjate resultatiivseimaks kerkis 17 punkti visanud tagamees Aleksa Avramovic. Varese kaotas poolaja 28:36 ja oli veel enne viimast veerandit taga 47:52, kuid suutis teha kõva lõpuspurdi.

Varesel on nüüd 27 mängust 14 võitu, tänane vastane Bologna püüti kinni. Sama palju võite on ka Cantul ning see kolmik jagab 6.-8. kohta. Play-off'i jõudmisest on veel vara rääkida, sest mitu jälitajat jääb kõigest ühe võiduga maha ning pidada on kolm vooru.

Kahes järgmises kohtumises võtab Varese kodus vastu Brindisi ja Cremona, põhiturniir lõpetatakse kohtumisega Torinos. Kõik nimetatud meeskonnad jäävad praegu Vene koduklubist tabelis tahapoole, ent Cremona ja Torino võitlevad veel play-off-koha nimel.