Pilt pole juhtunuga seotud.Foto: MATI HIIS
Jalgpall
23. aprill 2018, 10:32

Kohtunikku rusikaga näkku löönud mängija: kord läks käest ära, viskas pildi mustaks (7)

Eilsel IV liiga jalgpallimatšil Pakri SK Alexela - Tallinna FC Soccernet pärast punase kaardi saamist peakohtunikku rusikaga näkku löönud Soccerneti mängija A.K. mõistab oma teo hukka.

„Mis seal ikka juhtus. Kord läks käest, viskas pildi mustaks," lausus ta Õhtulehele ja kinnitas, et on olukorra üle järele mõelnud. "Palusin kohtunikult vabandust. Ei osanud midagi teha, oli korralik šokk. Kontrolli ei olnud, pärast muidugi kahetsesin".

Ta lisas, et reaktsiooni põhjustas ebaõigluse tunne. "Ega tühja koha pealt ju ei löö..."

Võib juhtuda, et toda meest enam ametlikes mängudes platsil ei näe. "Pisik on sees, aga kui ise vastu ei pea, siis on parem [alaga] mitte tegeleda."

Kohtunik ütles Õhtulehele, et jalgpalliliit ei luba tal kahjuks meediale kommentaare jagada.

Eesti Jalgpalli Liidu avalike suhete spetsialisti Sander Jürjensi sõnul on kohtuniku tervislik seisund hea, kuigi nägu on löögist veidi paistes.

Eesti jalgpalliliit: "Kui distsiplinaarkomisjonini jõuab mängu kohtuniku raport, algatatakse distsiplinaaruurimine. Uurimise käigus kogutakse asjaosalistelt nende ütlused ja võimalusel hangitakse video- ja pildimaterjal. Seejärel saab distsiplinaarkomisjon teha oma otsuse. Enne raporti laekumist karistuse üle ei spekuleeriks.“