Päärn VolkFoto: Eesti Jalgpalli Liit
Jalgpall
23. aprill 2018, 13:25

Kohtunikulööja klubi esindaja: inimene on piisavalt vana, et tema enesekontroll võiks parem olla (3)

Eesti jalgpallimeistrivõistluste IV liigas mängiva FC Soccerneti esindaja Päärn Volk on eile-täna pidanud palju kommentaare jagama, sest klubi mängija A.K. lõi eilsel liigamängul pärast punase kaardi saamist kohtunikku rusikaga näkku.

"Minu jaoks pole sellisel käitumisel kohta ei väljakul ega tänaval. Olgu vabandus, mis iganes, aga klubi sellist asja ei tolereeri," lausus juhtunust löödud Volk Õhtulehele.

A.K. põhjendas intsidenti sõnadega, et kohtunikul läks kord käest ära, mistõttu tal silme eest mustaks viskas. Kohtumist varumeestepingilt jälginud Volk sõnas, et tema hinnangul oli kohtunike töö normaalne ning mõlemad A.K. kollased kaardid õigustatud.

Volk ja A.K. on aastaid koos palli tagunud. Klubi esindaja ütleb, et tegu on muidu rahuliku mehega, kes vahel palliplatsil ägestub. Ent näiteks eelmisel aastal ei läinud ükski olukord pooltki nii tuliseks kui eile Paldiskis.

"Inimene on piisavalt vana, et tema enesekontroll võiks parem olla. Iga asja peale ei saa lasta pilti mustaks ja afektiseisundis vastu hambaid panna. See pole millegagi vabandatav. Kahjuks oli see ka meie jaoks halb üllatus, teades natuke mängija tausta, ei osanud sellist asja oodata."

Volk kinnitab lööja öeldut, et too kahetses juhtunut nii pea, kui oli maha rahunenud ja mõistnud, millega ta hakkama sai.

Ta loodab, et jalgpalliliidu algatatud distsiplinaarmenetlus saab klubi jaoks neutraalse lahenduse. "Mängime 17. hooaega, taolist intsidenti varasemast ei mäleta."

Kohtumise võitis kodumeeskond Pakri SK Alexela tulemusega 2:1.