Artjom Dzjuba väravat tähistamas. Foto: Vladimir Fedorenko / Sputnik / Scanpix
Jalgpall
24. aprill 2018, 19:58

VIDEO | KÄTTEMAKS ON MAGUS! Venemaa ründaja hõõrus oma tabamust eelmisele klubile mõnuga nina alla

Venemaa jalgpallikoondise ründaja Artjom Dzjuba pole ilmselt kunagi 65 000 euro kulutamise üle õnnelikum olnud.29aastane edurivimees läks aasta alguses tülli oma ametliku leivaisa Peterburi Zeniidi peatreeneri Roberto Manciniga. Selle kõige tulemusena otsustas neljakordne Venemaa meisterklubi ründaja Tula Arsenali hooaja lõpuni laenule saata. 

Paraku kehtib Venemaa jalgpalliliigas reegel, et laenul viibiv mängija ei tohi oma õige tööandja vastu mängida. See on lubatud ainult juhul, kui mängija uus klubi on nõus selle eest eraldi maksma. 

Kui enamik inimesi on sellisel juhul nõus kahest mängust loobuma, siis Dzjuba pakkus hoopis välja, et tasub ise poole summast ehk 65 000 eurot. See rahasumma tasus ennast ära aga pühapäeval. 

22kordne Venemaa internatsionaal, kes emamaa eest ka 11 väravat virutanud, päästis viimased tosin minutit vähemuses mänginud Arsenalile oma vana koduklubi vastu ülimagusa viigipunkti, tehes 88. minutil mänguskooriks 3:3.

 
Väravatähistuse pühendas mees loomulikult spetsiaalselt Zeniidile ja Mancinile, joostes nende nina alt läbi oma nimele osutades.