Jürgen Klopp pressikonverentsil. Foto: PAUL ELLIS / AFP / SCANPIX
Meistrite liiga
24. aprill 2018, 21:13

Jürgen Klopp: see on suur kompliment, et nad tulevad meie vastu samamoodi nagu Barcelona vastu (1)

Jürgen Klopp saatis jalgpalli Meistrite liiga poolfinaalis AS Roma vastu väljakule meeskonna, mis on tema arvates ideaalne kombinatsioon kogemusest ning nooruslikusest. Võrreldes nädalavahetusel mänginud algkoosseisuga on juhendaja teinud viis muudatust. Kaitseliinis figureerivad taas Trent Alexander-Arnold, Dejan Lovren ning Andy Robertson. Ründefaasis on tavapäraselt Alex Oxlade-Chamberlain ja Roberto Firmino. Üks ruumi teinud mängijatest on ka Ragnar Klavan, kes alustab kohtumist varumeestepingilt. 


"Me ei saa siit mängust tulemust, kui me ei näita head mängu," sõnas Klopp enne matši. "[Roma näol] on tegemist väga tugeva meeskonnaga. Nad tulevad meie vastu samasuguse süsteemiga nagu Barcelona vastu - juba see on väga suur kompliment."

"Tõotab tulla huvitav mäng. Tegemist on kahe tugeva võistkonnaga, kes mängivad lahtist jalgpalli. Kui käite läbi nende koosseisu, siis on tegu kombinatsiooniga kogemusest ning noorusest, mis on väga tehniline ning ohtlik. Sama lugu on ka meiega. Just selline peabki poolfinaal olema," jätkas ta. 

Roma koosseis: