Liverpooli peatreener Jürgen KloppFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
25. aprill 2018, 09:49

Jürgen Klopp: kes arvab, et seeria on läbi, ei pääse Roomas väljakule (3)

Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp teatas pärast Meistrite liiga poolfinaali avamängus saadud 5:2 võitu Roma üle, et seeria pole kaugeltki läbi ja kes vastupidist arvab, see Itaalia pealinnas väljakule ei pääse.

Liverpool asus teise poolaja keskpaigaks juhtima 5:0, kuid viimasel kümnel minutil lõid külalised kaks väravat tagasi. Kui meenutada veerandfinaali Barcelonaga, siis sealgi vajas Roma edasipääsuks kodus 3:0 võitu ja see ka saadi.

"Minu saabumisest alates on Liverpool valinud alati keerulisema tee, kuid lõpuks edukaks osutunud ning peame seda tegema nüüdki," ütles Klopp. "Kui keegi minu mängijatest arvab, et Roma ei püüa mängu tagasi tulla, siis ta ei pääse väljakule," kõlas järgmiseks kohtumiseks lihtne hoiatus.

"Mehed tegutsesid väga pikka aega briljantselt. Isegi viimastel minutitel, mil lasime endale väravaid lüüa, jätkas Dejan Lovren väga hästi. Ta lasi ühe palli läbi, aga ta oli õigel positsioonil, seda juhtub kõigil. Meie tegime ühe vea ja kohtunik teise ja see tähendas vastastele kaht väravat.

Peame Roomas tööd jätkama. Seda tulnuks teha ka seisul 5:0, sest ka siis teinuks Roma kõik selleks, et ise edasi pääseda. Roma peab väravaid lööma ja meie pole Barcelona. Barcelona on üks maailma kahest või kolmest paremast meeskonnast ja võitnud viimastel aastatel väga palju. Meie pole võitnud, peame tulemuse saavutamiseks kõik mängu panema."

Kloppi häiris Roma löödud väravatest rohkemgi Alex Oxlade-Chamberlaini vigastus, mis halvemal juhul võib hinnatud poolkaitsja jätta hooaja lõpuni väljaku kõrvale.