Kaunase Žalgirise peatreener Šarunas JasikeviciusFoto: LaPresse/Spada/Scanpix
Korvpall
25. aprill 2018, 10:22

VIDEO | Vaata, kuidas Jasikevicius Žalgirise hiilgemängu läbi elas!

Kaunase Žalgirise korvpallimeeskond esitas eile õhtul Euroliiga veerandfinaali kolmandas mängus vinge partii Pireuse Olympiacose vastu, võites 80:60. Portaal Eurohoopis võttis peatreener Šarunas Jasikeviciuse läbielamised videosse!

"See oli tõeliselt emotsionaalne mäng" rääkis Jasikevicius pressikonverentsil. "Oli suurepärane näha fänne meid niimoodi toetamas. Play-off-mänge on kõige raskem võita ning meie vastu astub meeskond, kes teab hiilgavalt, kuidas niisuguseid matše mängida. Saame minna veel paremaks, pöörata väikestele detaildele veelgi suuremat tähelepanu. Olime teise poolaja alguses veidi hajevil. Kokkuvõttes on tähtsaim, et juhime 2:1. Peame nüüd valmistuma neljandaks mänguks."

Olympiacose loots Ioannis Sfairopoulos nentis, et Žalgiris tegutses tublisti paremini ja vääris võitu. "Alustasime hästi, kuid teisel veerandil rünnak takerdus ja see mõjus halvasti ka meie kaitsele. Kui hakkasime kolmandal veerandil mängu tagasi tulema, vastasid Žalgiris ja Jankunas sellele perfektselt."

Seeria neljas mäng peetakse homme samuti Kaunases.