Indrek Kajupank (punases) kaitses möllamas. Foto: Stanislav Moškov
Korvpall
25. aprill 2018, 21:31

Kajupank pärast üliolulist võitu: võidujoovastuses pole, "töö on tehtud" tunne on

Rapla korvpallimeeskonna raudvara Indrek Kajupank tunnistas pärast võitu Tallinna Kalev/TLÜ, et võistkonna mäng üleliia hästi ei toimi. 

"Võidujoovastuses ei ole. Töö on tehtud – täpselt selline tunne on," ohkas Kajupank vahetult pärast matši, lisades, et kohtumisele mindi üsna rahulikult. "Natuke ärev tunne ikka oli, aga hirmu ega kartust polnud. Ei tea, miks oleme 0:2 taga – selline tunne oli."

Mis võrreldes kahe eelmise kaotusmänguga võrreldes teisiti oli? "Väga palju tegelikult polnudki. Võib-olla ainult see, et visketabavus oli meil parem, aga skooriliselt oleme ikka samas augus kõik kolm mängu olnud. Mõned lihtsamad korvid saime täna, aga puudujääke on," ütles ääremängija. 

Kajupank tõdes, et kalevlased on Rapla elu veerandfinaalseerias üllatavalt raskeks teinud: "Eks Kullamäe ja Müürsepp kavaldavad ka omajagu. Vastik ja ebamugav kaitse meie jaoks. Tegelikult on seda lihtne murda, aga ise teeme oma asju liiga raskeks."

Kas Rapla elu läheb nüüd lihtsamaks? "Kindlasti! Loodan, et saame siit hea hooga minema, nii nagu me peakski," vastas koondislane. 

Meeskonna ühe liidri enda esitused on jäänud oodatust veidi tagasihoidlikumaks, täna piirdus Kajupank kaheksa punktiga. Mees ei salga, et on oma mängus veidi pettunud. 

"Kui visked ei lähe, siis minu mängu ka pole. Kerged visked olen mööda pannud. Eks natukene on mind ärevaks teinud. Mingil hetkel hakkad ikka mõtlema, et miks visked, mis varem sisse läksid, enam ei taba. Aga midagi katastroofilist pole ja usun, et suudan sellest üle olla," arutles ta.