Anett Kontaveit rmatšis Angelique Kerberi vastu.Foto: AFP/Scanpix
Tennis
26. aprill 2018, 20:23

Kontaveit sai Stuttgardis endiselt maailma esireketilt loobumisvõidu! (3)

Tennisist Anett Kontaveit (WTA 31.) sai Stuttgardi WTA-turniiri kaheksandikfinaalis endiselt maailma esireketilt Angelique Kerberilt (WTA 12.) loobumisvõidu. Seis oli selleks hetkakes eestlanna kasuks 6:0, 2:0.

1. sett: Kontaveit võitis alustuseks sisuliselt kõik pallid ja murdis kolm korda järjest Kerberi pallingu. Kontaveidi 5:0 eduseisus viitas Kerber vigastusele ja läks riietusruumi arstiabi saama. Kerberil oli seejärel Kontaveidi servil kaks murdepalli, aga eestlanna suutis oma paremuse siiski maksma panna ja võitis avaseti kuivalt 6:0. Kõigeks selleks kulus aega pool tundi.

2. sett: Kontaveit alustas sealt, kus pooleli jäi - Kerberi serv murti kiirelt ära ja eestlanna läks 2:0 ette. Siis teatas Kerber kohtunikele, et ei saa parema reie trauma tõttu matši jätkata.

Järgmises ringis kohtub Kontaveit Anastassia Pavljutšenkovaga (WTA 27.), kes sai loobumisvõidu Garbine Muguruzalt (WTA 3.). Kohtumine algab reedel kõige varem kell 19.30.

Mullu jõudis Kontaveit Stuttgardis samuti veerandfinaali, aga kaotas siis Maria Šarapovale. Veerandfinalistid teenivad auhinnarahana 16 411 eurot.