Henri Treial krooniti Tšehhi meistriks. Foto: Facebook
Võrkpall
27. aprill 2018, 11:12

VINGE! Tšehhi meistriks kroonitud Treial: väga-väga suure tähendusega võit (1)

Eesti võrkpalli rahvusmeeskonna temporündaja Henri Treial krooniti eile õhtul Tšehhi meistriks. Eestlane aitas oma koduklubi CEZ Karlovarsko finaalseeria kolmandas mängus 3:2 (21:25, 25:20, 22:25, 25:20, 15:12) võiduni Kladno üle ning seeria võideti 3:0. See oli Karlovarsko klubile esimeseks riigi meistritiitliks.

Treial tegi taaskord väga resultatiivse mängu, tuues 18 punkti (+15; rünnak 73%), sealhulgas 7 blokki! Ühtlasi oli Treial 94 blokipunktiga kogu liiga parim sulustaja, vahendab volley.ee.

Treial rääkis, et nii isiklikult kui ka klubile oli meistritiitel ülimalt oluline. "Väga-väga super oli see võit. Kuna me esimese geimi kaotasime, siis arvasin alguses, et see mäng ei tule meile ära, aga mida edasi läks, seda rohkem tuli usk tagasi ja õnn oli kuni mängu lõpuni meie poolel. Kohtumine oli väga suurte tõusude ja mõõnadega. Ühes geimis ei õnnestunud meil midagi ja järgmine geim oli jällegi õnn meie poole peal.

Viimases geimis suutsin ennast ise ka lõplikult käima saada ja see peaks ka statistikas väljenduma. Võõras saalis oli ka fänne meeletult palju, kes andsid omakorda enda emotsioonidega meile ka lisakäigu juurde, seega lõppkokkuvõtteks oli lõpp hea, kõik hea," kommenteeris mängija.

"Kohalikud on üldiselt väga rahul ja õnnelikud selle saavutusega. Nagu ka mulle, oli see päris paljudele teistele ka esimene Tšehhi meistritiitel, seega see võit oli absoluutselt kõigile väga-väga suure tähendusega," lisas Treial, kes juba täna hommikul alustas kojulendu ja liitub järgmisel nädalal rahvusmeeskonnaga.