Lionel Messi.Foto: MIGUEL VIDAL
Jalgpall
30. aprill 2018, 09:07

VIDEO | Fenomenaalne Messi vedas Barcelona järjekordse Hispaania liiga tiitlini

Barcelona jalgpallimeeskond võitis eile õhtul Hispaania kõrgliigas võõrsil 4:2 Deportivo La Corunat ning kindlustas sellega meistritiitli.

Kataloonia vutigigant vajas tiitli kindlustamiseks viiki, kuid midagi juhuse hooleks ei jäetud. Barcelona pääses juhtima juba 7. minutil, kui täpne oli Philippe Coutinho. Edasine oli juba klubi legendi Lionel Messi sõu: Argentiinlane sai maha järjekordse kübaratrikiga. Väravad temalt 38., 82. ja 85. minutil. Kusjuures Deprotivol õnnestus 40. ja 62. minuti väravatest vahepeal ka seis viigistada.

Barcelona kindlustas esikoha koguni neli vooru enne hooaja lõppu. Klubile oli see läbi ajaloo 25. tiitel, 7. viimase 10 hooaja jooksul. Märkimisväärne on ka Messi enda statistika: ühtekokku oli see talle üheksas La Liga meistritiitel, pärast 2004. aasta debüüti on ta meeskonnaga erinevate sarjade peale võitnud 32 karikat. 

Samuti on Messi Hispaania liiga tänavuse hooaja konkurentsitult suurim väravakütt. Tal on kirjas 32 väravat, teist kohta hoiab Cristiano Ronaldo 24 tabamusega.

Tabeliseis: