Malcolm Wilson. Foto: M-Sport / Facebook
WRC
30. aprill 2018, 11:00

Murelik Fordi tiimiboss: me polnud Argentinas piisavalt kiired (1)

Eile lõppenud Argentina ralli pakkus M-Spordi tiimile paraja pettumuse. Sebastien Ogier pole jätkuvalt seda etappi võitnud ning teenis meeskonna parimana neljanda koha. Tiimiboss Malcolm Wilson tunnistas, et kiirus polnud piisavalt hea, kuid leidus ka positiivset. 

"Kõike arvesse võttes polnud kõige hullem nädalavahetus. Me polnud nii head kui soovinuks, aga saime vajalikud punktid. Sebastien püsib üldarvestuses liidrikohal, mis on peamine," ütles Wilson. 

Ta jätkas: "Nad (Ogier ja kaardilugeja Julien Ingrassia) teevad kõik, et tiitel võita. Kõik ei läinud plaanipäraselt, aga nad jäid rahulikuks. Nad tegid oma töö ära ja tõid vajalikud punktid, mis on kokkuvõttes äärmiselt tähtsad."

Wilson tõdes, et kruusal on Fordil veel arenguruumi: "Mehhikos olime väga head, aga viimane ralli näitas, et meil on ruumi paremaks saada. Õppisime juba nende päevadega palju." 

Ogier ise oli vaatamata nigelale lõppkohale pigem rahul. "See polnud meie jaoks sugugi lihtne ralli ja peame tulevikus paremad olema. Aga rasketest oludest pole 16 punktiga lahkuda sugugi kehv," rääkis valitsev maailmameister.