Korvpall

Alar Varrak Leedust lahkumise põhjustest: erinevad probleemid kokku, see on kompleksne lugu (8)

LISA KOMMENTAAR

Sam1. mai 2018, 12:17
Olgu mis oli , kuid oled nõrk Alar - täielik lillelaps. Nii lihtsalt ikka alla ei anta - oleks võinud hooaja lõpuni mängida. Sa mõtlesid ainult enda peale . See Cramo etteotsa saamine ja nii kaua seal püsimine oli ainult tingitud sellest ,et Eestis tol perioodil liikus vähe raha ja sinusugune , väikeste nõudmistega , oli saadaval. Eestis on loomulikult kõige lihtsam läbi lüüa ja eluga hakkama saada . Välisriikides tuleb kõigega hakkama saada ja seal peavad vastu ainult tugeva närvikavaga isiksused . Vähemalt said kasuliku kogemuse ja tead nüüd välismaal töötamise "maitset "( võõras ühiskond ja kultuuriruum , perest eemal, sõpru-tuttavaid pole , üksindus ja igasugu muud tagasilöögid ).
G30. aprill 2018, 21:00
Seda meest ei saa küll kuidagi korvpalliga seostada, huvitav kuidas ta veel Leetu jõudis???
Tööpakkumine30. aprill 2018, 19:28
Meil on tublisid mehi kodumaal vaja. Meil on kaks ministri kohta vaba. Soovitan kanditeerida.Kindlasti saab hästi hakkama,Juhi kogemused on ju olemas.
kusti1. mai 2018, 08:41
Selline vinguviiul ei saa kusagil hakkama. Ma ei saa siiani aru, mida Valdmaa temas nägi, et nii kaua "Kalevis" hoidis.
edu30. aprill 2018, 19:21
Kus tal siin Eestis praegu tööd oleks, Kayrise abiline Cramos? Valga ehk oleks variant, samas ei kujuta ette palju sellistes väikestes võistkondades üldse palgad on?
Aiku30. aprill 2018, 18:54
Stress tekib siis, kui väravate süsteem ei tööta. See tähendab seda, et kui sõidad kõduväravast sisse, siis pead olema suuteline unustama kõik muu ja algab pereelu. Hommikul jälle kõik vastupidi. Kui sa seda ei suuda, siis oled kadunud mees. Edu Varrakule, sest ta tundub olema asjalik mees ja võtab oma tööd südamega!
pallur 30. aprill 2018, 17:48
Treeneri amet on hulludele või vallalistele!Seda on öelnud üks väga teenekas treener.Edu Varrakule ja hoia tervist!
Räägime õigete nimedega30. aprill 2018, 17:29
Kunagi eelneval korral keegi väitis,et tal võis olla südamega jne.Selge see ,et tegemist oli kehva klubiga ja kehvade tulemustega mis viis ta põhja tähendab,et lahkuda enne suurt pauku ja leida haigus ja jooksu,ega pole mitte hea kui hooaja lõpus suuska antakse.Tegelikult oli asi selge ,põrumine
Põhjuse ju pidi leidma muidu leping põleb ja trahfid.