Ragnar Klavan. Foto: MATTHEW CHILDS / REUTERS / SCANPIX
Meistrite liiga
1. mai 2018, 15:07

Klavan Roma mängu eel: sellest tuleb üks hull poolfinaal

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan sõnas enne kolmapäevast Meistrite liiga poolfinaali kordusmängu Romaga, et Liverpool peab näitama oma parimat mängu, et finaali jõuda. 

Tänavu Meistrite liigas 11 matšiga 38 väravat kõmmutanud Punastel on kodusel Anfieldil toimunud avamängust all 5:2 võit, kuid Klavan mõistab, et Romat ei tohi sellegi poolest alahinnata. 

Küsimusele, kas Liverpooli mängijad on enesekindlad, et nad suudavad ka võõrsil värava lüüa, vastas eestlane, et loomulikult, kuid sama kehtib ka Roma meeste kohta. 

"Nad on teadlikud, et me oleme surmavad ja ründes võimsad ning nad peavad sellele mõtlema. Kui me oleme oma parimal tasemel, on meil väga hea võimalus finaali jõuda," sõnas Klavan klubi kodulehele. "Oleme väga hea meeskond ja meil on jäänud pidada hetkel ainult üks mäng, seega me ei pea millegi pärast kartma. Kui mängime oma mängu, nii nagu tavaliselt, oleme väga heas olukorras."

"Nad mängivad kodus ja publik on nende selja taga. Sellest tuleb üks hull Meistrite liiga poolfinaal. Oleme selleks valmis ja usaldame oma kvaliteeti, seega peaksime sellega toime tulema," jätkas ta.

Küll nõustus Eesti vutikoondise kapten, et keskendumist ei tohi ära unustada. "Sa annad alati igas situatsioonis endast parima. Isegi kui tundub, et meid ootab ees kergem tööpäev kui neid. Vahet pole, sest teine mäng on sellegi poolest vaja veel ära mängida. Nad näitasid Barcelona vastu, kui tugevad nad on. Need on kõik suured hoiatusmärgid meie jaoks. Peame olema oma parimal tasemel, sest vastasel juhul ei ole võimalik finaali jõuda," lausus Klavan.