Jurgen KloppFoto: PA Wire / Scanpix
Jalgpall
3. mai 2018, 10:15

Jürgen Klopp: kui Roma jõudnuks finaali, olnuks see samuti õiglane (1)

Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp tõdes pärast Meistrite liiga finaali jõudmist, et sama väärinuks ka nende poolfinaalivastane Roma, kellest kahe mängu kokkuvõttes 7:6 jagu saadi.

"Pean alustuseks tegema Roma suunas suure komplimendi - milline esitus, milline tagasitulek, milline julge jalgpall! Oli selge, et nad võtavad riski ja me karistasime selle esimese väravaga perfektselt ära. Siis lõime nende kasuks endale ise õnnetu värava, aga vastase väravasse ka teise. Ent oli selge, et kuni me ei löö mängu saatust otsustavat kolmandat väravat, jätkub kõik samal moel," alustas Klopp.

"Me ei olnud täna nii head kui mõnes eelmises mängus, aga väärime finaalikohta täielikult. Nagu ütlesin enne mängu, vääriks seda ka Roma. Mõlemale meeskonnale olnuks hullumeelne, kui tulnuks mängida lisaaega, kaks korda 15 minutit. Ma ei kujuta ette, mis sellest veel välja tulnuks! Juba kokkuvõtte seis 7:6 kõlab hullumeelselt, sest see on hullumeelne.

Alustasime võistlust kvalifikatsioonist ja oleme nüüd finaalis. Olen meeste, klubi, meie fännide üle väga, väga rõõmus. Siiamaani on olnud vägev sõit ja nüüd läheme Kiievisse (seal peetakse Meistrite liiga finaal - toim), mis kõlab hullumeelselt, aga on tõde."