Kohtunik Damir Skomina osutab penaltipunktile, Liverpooli kaitsja Dejan Lovren imestab.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
3. mai 2018, 11:07

Roma omanik: me ei jõudnud finaali kohtuniku pärast

Mängu Roma - Liverpool kohtunik: tegin vigu

AS Roma jalgpalliklubi omanik James Pallotta siunas pärast Meistrite liiga poolfinaali kordusmängu Liverpooliga sloveenist kohtunikku Damir Skominat ja kurtis, et tolle pärast ei jõutud finaali.

Roma võitis küll 4:2, kuid jäi kokkuvõttes alla 6:7. Pallotta sõnul jäeti Roma kasuks mitu penaltit andmata. Esmalt 49. minutil, kui Edin Džeko polnud tema hinnangul suluseisus (Liverpooli vv Loris Karius kukutas karistusalas Džeko - toim) ning seejärel ilmselgelt 63. minutil, kui pall lendas Stephan El Shaarawy lähilöögi järel vastu Trent Alexander-Arnoldi kätt. Boss apelleeris ka 67. minuti veale Patrik Schicki vastu.

Õigluse mõttes võinuks Pallotta lisada, et kolmandal lisaminutil kinkis Skomina omakorda tema klubile penalti. Näiteks Venemaa ajaleht Sport-Ekspress väljendus kindlas kõneviisis, et tolles olukorras oli Ragnar Klavani käsi loomulikus asendis, pall "otsis" lähilöögist tulnuna ise käe üles ja see ei anna penalti määramiseks alust.

Portaali beIN Sports ajakirjanik Tancredi Palmeri teatas oma Twitteris, et Skomina oli pärast mängu riietusruumis olukordi näinuna löödu ja tunnistas, et eksis mitmel korral.