Blogid
3. mai 2018, 17:34

Meie mees Cristiano vastu

Nonii, lõpuks oleme ka meie, eestlased, jalkafännideks hakanud! Eesti oma poiss! Meistrite liiga finaalis! Cristiano Ronaldo vastu! Ja isegi võib-olla platsil! Uskumatu!

Mina ei tea nüüd muidugi, millist meeskonda finaalis toetada. Nimelt olen juba aastaid Cristiano – noh, olgem ausad, peamiselt tema kõhulihaste – talendi austaja. Kas saame nii teha, et toetan Real Madridi, ja kui Ragnar Klavan platsile tuleb, siis tõmban siva punase särgi selga?

Enivei, nüüd on kõigil ka oma Klavani-lugu varrukast võtta.

„Olin ükskord Järve Selveris ja ta seisis kassas minu ees järjekorras!“ rääkis üks sõbranna.

„Kord olin ööklubis ja ta ostis mulle dringi. Aga ma ei teadnud siis, kes ta täpselt selline on. Mõtle, võiksin praegu meistrite liiga finaalis oma mehele kaasa elada, kui oleksin natuke entusiastlikum olnud! Tulevikus võtan kõigilt dringid vastu!“ jutustas teine. Ma pole muidugi kindel, kas ta kell kaks öösel kuskil hämaras urkas üldse kellegi nägugi nägi, või oli iga blond sinisilmne pikk mees kohe Klavan.

Kõige suurem Klavani fänn on aga hoopis minu mees.

„Issand, ta like’is mu säutsu Twitteris! Hm, kas Ukrainasse finaalile minekuks viisat on vaja? Võib-olla saame isegi temaga pilti teha?“ Njaa, ja kus ta viimased kümme aastat oli, kui võinuks pärast iga koondisemängu Klavaniga pea et juttu puhuda? Glory hunters...

Ahjaa, kas kuulsite lugu, et oma keska lõpuballil Hiina stiilis kleiti kandnud tüdrukut sõimati internetis ülemaailmselt rassistiks? Kui mina väike olin, pani ema mulle ikka alatasa Venemaalt saadud Hiina kleidid selga, ja sellest on isegi internetis pildid! Ütlen igaks juhuks siinkohal ära, et viieaastaselt ei teadnud ma isegi, kus Hiina asub...