Lionel Messi löögil. Foto: JOSEP LAGO
Jalgpall
6. mai 2018, 23:40

VIDEO | El Clasico: pool matši vähemuses mänginud Barcelona jätkab imelist seeriat (1)

Kuigi Hispaania jalgpalli kõrgliiga lõppkohtade osas traditsioonilises El Clasicos suurt midagi mängus polnud, pakkusid Barcelona ja Madridi Real korraliku etenduse. Põneva matši lõpuks lepiti 2:2 viigiga.

Paugutamiseks läks kohe alguses, kui Luis Suarez Barcelona 10. minutil juhtima viis. Real ei lasknud end aga sugugi heidutada ning kõigest neli minutit hiljem tõi Cristiano Ronaldo tabloole viigi. Avapoolaja lõpus tabas võõrustajaid aga valus tagasilöök, sest rumala punase kaardi teenis Sergi Roberto, kes Marcelole virutas. 

Võis oodata, et ohjad lähevad teisel poolajal kindlalt külaliste kätte, kuid... Teravamalt naasis riietusruumidest platsile siiski Barcelona ning Lionel Messi viis võõrustajad taas juhtima. Reali päästis Gareth Bale, kes 72. minutil viigivärava lõi.

Kohtumise tipphetked:

Nõnda jäigi ajaloo 238. El Clasico 2:2 viigiga. Kuigi Barcelona on juba ammuilma tiitli kindlustanud, jätkub nende võimas seeria, Hispaania liigas pole tänavu kaotatud ainsatki mängu. Realile oli tänane viik üheksas, lisaks on kaotatud viis võidetud 21 mängu. 

Tabeliseis: