Chris Paul ja James Harden nautisid öösel võidulisa. Foto: Gene Sweeney Jr. / AFP / SCANPIX
Korvpall
7. mai 2018, 09:25

VIDEO | Golden State ja Houston on teineteisest vaid ühe võidu kaugusel

Korvpalliliigas NBA on läänekonverentsi kaks esimest meeskonda Houston Rockets ja Golden State Warriors jõudnud ühe võidu kaugusele konverentsi finaalkohast. Põhihooaja parima rekordiga (65 võitu, 17 kaotust) lõpetanud Houston alistas läinud ööl Utah Jazzi 100:87. Rocketsit vedas nende superstaaridest koosnev tagaliin - Chris Paul tõi 27 punkti ja noppis 12 lauapalli, James Hardeni arvele kogunes 24 silma. Kaksikduubli sai veel kirja ka Clint Capela. Keskmängija viskas 12 punkti, kogus 15 lauapalli ning blokeeris kuus viset (millest viis tuli viimasel veerandaajal).

Utah' resultatiivseim oli imelist debüüthooaega teev Donovan Mitchell 25 punktiga. Houston juhib nelja võiduni peetavat seeriat nüüd 3:1. Paari viies mäng toimub ööl vastu kolmapäeva. 

Jazz - Rockets mängu kokkuvõte:

Tiitlikaitsja Golden State Warriors oli samal aja 118:92 üle New Orleans Pelicansist. Warriorsi meeskonna ründevankrit vedas Kevin Durant, kelle arvele kogunes lõpuks 38 punkti. Steph Curry lisas omalt poolt 23 silma.

Pelicansi meestest oli resultatiivseim Anthony Davis 26 punkti ja 12 lauapalliga. Ka selles seerias on Warriors peal 3:1 ning viies mäng toimub ööl vastu kolmapäeva. 

Warriors - Pelicans mängu kokkuvõte: