Saarlased on ühe võidu kaugusel Eesti meistritiitlist.Foto: Reigo Teervalt
Võrkpall
8. mai 2018, 20:34

Saaremaa võrkpallurid murdsid needuse ja on meistritiitlist vaid sammu kaugusel! (2)

Võrkpalli finaalseeria jätkus täna Saaremaal, kus kodumeeskond alistas 3:0 (20; 21; 27) Tartu Bigbanki ning on vaid võidu kaugusel meistritiitlist. 

Esimeses geimis said paremini minema tartlased ning pääsesid koguni 9:3 ette. Saarlased ärkasid aga üles ning lappisid vahe muretult kinni. Geimi lõpp kuulus juba kindlalt neile, lõppnumbrid 25:20. 

Teine geim kulges esialgu võrdses rütmis, kuid keskosas olid võõrustajad taas veidi paremad. Otsustavatel punktidel taas pinget ei tekkinud ning Saaremaa vormistas geimi enda kasuks 25:21. 

Kolmas geim osutus väga pingeliseks, sest väga pikalt astuti ühte sammu ning 25 punktist seekord geimivõiduks ei piisanud. Otsustavatel hetkedel oli aga kindlam Saaremaa ning võitis otsustava vaatuse 27:25. 

Nõnda pääseski Saaremaa nelja võiduni peetavat seeriat 3:1 juhtima. Ühtlasi murdus ka finaalseeria needus, kui koduväljakul polnud enne tänast kummalgi meeskonnal õnnestunud võita. 

Tänases matšis vedasid mängu mõlema satsi liidrid. Saarlastele tõi Hindrek Pulk 25 punkti (rünnakuprotsent 64,7%). Tartu parim oli Curtis Stockton 21 silmaga (42,1%). 

Saaremaal on võimalik meistritiitel kindlustada juba ülehomme, kui taas Tartut võõrustatakse.