Kaia Kanepi.Foto: Robin Roots
Tennis
14. mai 2018, 14:41

Kaia Kanepi edenes Roomas kerge vaevaga teise ringi (2)

Kaia Kanepi (WTA 59.) alistas Rooma tenniseturniiri avaringis korraldajatelt vabapääsme saanud itaallanna Camilla Rosatello (WTA 270.) 6:1, 6:2. Kanepi alustas matši hästi ja murdis kohe avageimis vastase servi nulliga. Ka järgmises vastase servigeimis oli eestlannal kasutada kolm murdepalli, kuid topeltmurre jäi esiti veel sündimata. 

See sündis järgmisel vastasel pallingul. Rosatello suutis küll jälle kolm murdepalli ära päästa, kuid seejärel pidi oma servil ikkagi Kanepi paremust tunnistama. Avaseti saatus otsustati seitsmendas geimis, kus Kanepil oli kasutada kolm settpalli, millest ta teise ka realiseeris. Avageimis nähti kokku 13 murdepalli. 

Teises setis jätkus sarnane murdepallide laine. Paraku oli seti alguses oli kaalukauss itaallanna poole, kes kohe avageimis Kanepi servi murdis. Siiski suutis maailma edetabelis Rosatellost enam kui 200 kohta eespool olev eestlanna murde tagasi mängida ning omakorda juhtima minna (4:2). Teise seti lõpetas itaallanna lihtviga teisel matšpallil. 

Kokku nähti tund ja 17 minutit kestnud mängus 29 murdepalli. 

Matši statistika:


Järgmises ringis läheb Kanepi vastamisi Sloane Stephensi (WTA 10.) ja Barbora Strycova (WTA 25.) vastasseisu võitjaga.

Anett Kontaveit (WTA 26.) läheb täna õhtul turniiri avaringis vastamisi ameeriklanna Coco Vandeweghega (WTA 16.). See kohtumine on kavas Pietrangeli nime kandva väljaku viienda kohtumisena, mille algusaeg on Eesti aja järgi orienteeruvalt kell 19.