Jüri VipsFoto: Facebook / Team Motopark
Auto-Moto uudised
14. mai 2018, 16:14

VIDEO | Jüri Vips rammis kvalifikatsioonis seina ja lõhkus masina

Möödunud nädalavahetusel Euroopa vormel 3 sarjas esimest täispikka hooaega alustanud Jüri Vips (17) tegi Pau tänavaringrajal avarii, kui rammis teises kvalifikatsioonis seina.

Tollel sessioonil ta head aega kirja ei saanudki, mistap startis nii teisele kui ka kolmandale võistlussõidule 19. kohalt (23st). Sõitudega kerkis ta vastavalt 17ndaks ja 12ndaks. Ent päris kuivale Motoparki mees avaetapil ei jäänud, sest esimene sõit tõi 10. koha ehk ühe punkti.

"Tegelikult oli mul kiirus päris hea, aga võib-olla tekkis enesekindlus isegi liiga kiiresti," lausus sarja noorim sõitja, kes avariis viga ei saanud, pressiteate vahendusel. "Sõitsingi esimeses kvalifikatsioonis korraks äärekivisse ja pidin boksis käima. Ja teises kvalifikatsioonis sõitsin märjal rajal seina ja head aega ei saanudki.

Väikesed vead rikkusidki terve nädalavahetuse. Pau rajal on keeruline mööda saada ja kuiva ilmaga saab kohta parandada vaid hea stardiga. Kaks esimest sõitu sõitsime kuivaga, ja kolmandas vihmaga toimunud sõidus oli kiirus hea, aga see sõit kahjuks katkestati."