Jõmmid. Foto: sportwitness.co.uk
Jalgpall
15. mai 2018, 22:13

JULMAD FOTOD | Poolesaja pealine jõuk tungis jalgpalli tippklubi ruumidesse, rünnates mängijaid ja personali

Portugali jalgpalli tabas vandalismiskandaal. Ligi poolesaja pealine jõuk tungis Lissaboni Sportingu meeskonna ruumidesse, rünnates nii mängijaid kui personali. 

Bleacher Reporti andmetel sai kõige tõsisemaid vigastusi meeskonna ründaja Bas Dost. Väidetavalt olid rünnaku taga Sportingu enda fännid. 

Lisaks rünnati tiimi füsioterapeuti ja abitreenerit. Ohtliku olukorda sattusid ka loots Jorge Jesus ning mitmed mängijad eesotsas William Carvalho ja Rui Patricioga. 

Tüliõun kerkis Sportingu ja nende fännide vahel üles aprillis, mil meeskond Euroopa liigas Madridi Atleticole kaotas. Klubi president Bruno de Carvalho nimetas osasid mängijaid "lolliks". Selle peale tulid pallurid välja ühise avaldusega, misjärel president väidetavalt 19 mängijat mängult eemale jättis.

Sportingul on Portugali kõrgliigas pidada jäänud veel üks mäng. Küll aga on selge, et tule leppida kolmanda kohaga, ehk teist aastat järjest Meistrite liiga koha eest ei võidelda. Viimasest matšist jääb kindlasti eemale Dost, kelle arvel on tänavu 34 väravat.