Trent Alexander-Arnoldi hooaeg Liverpoolis oli niivõrd muljetavaldav, et ta pääses Inglismaa MMi koondisesse.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
16. mai 2018, 16:52

Inglismaa peatreener võtab MMile Liverpooli koondisekogemuseta noore äärekaitsja

Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Gareth Southgate avalikustas 23 nime, keda soovib kuu aja pärast algaval MMil näha.

Ragnar Klavani klubikaaslasi Liverpoolist mahtus valikusse kaks: poolkaitsja Jordan Henderson ja pisut ootamatult 19aastane äärekaitsja Trent Alexander-Arnold, kes pole varem kordagi A-koondise eest mänginud.

Tuntumatest meestest jäid välja väravavaht Joe Hart ja poolkaitsja Jack Wilshere.

"See on noor seltskond koos mõne väga olulise kogenud mängijaga," iseloomustas treener oma valikut. "Minu arust on satsi tasakaal paigas, nii kogemuste, iseloomu kui ka positisoonilises mõttes."

Väravavahid: Jack Butland (Stoke), Jordan Pickford (Everton), Nick Pope (Burnley).

Kaitsjad: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Gary Cahill (Chelsea), Kyle Walker, John Stones (mõlemad Manchester City), Harry Maguire (Leicester), Kieran Trippier, Danny Rose (mõl Tottenham Hotspur), Phil Jones ja Ashley Young (mõl Manchester United).

Poolkaitsjad: Eric Dier, Dele Alli (mõl Tottenham Hotspur), Jesse Lingard (Manchester United), Jordan Henderson (Liverpool), Fabian Delph (Manchester City) ja Ruben Loftus-Cheek (Chelsea).

Ründajad: Jamie Vardy (Leicester), Marcus Rashford (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City), Danny Welbeck (Arsenal) ja Harry Kane (Tottenham).

Ooterežiimil / varus: Tom Heaton, James Tarkowski (mõl Burnley), Lewis Cook (Bournemouth), Jake Livermore (West Brom) ja Adam Lallana (Liverpool).