Anett KontaveitFoto: Reuters/Scanpix
Tennis
17. mai 2018, 17:50

Anett Kontaveit: jään tänase mänguga väga rahule, ei oskagi millegi kallal norida (2)

Anett Kontaveiti kehakeel oli Venus Williamsiga peetud mängu ajal positiivne, ta tundis võidust ehedat rõõmu ja ka hääl oli Eesti ajakirjanikke tervitades reibas. "Olen tõesti rõõmus, jään tänase mänguga väga rahule!" hõiskas Kontaveit alustuseks.

"Mängisin hästi ja mäng ise oli päris kvaliteetne. Me mõlemad mängisime paremini kui eelmises omavahelises kohtumises, mille pidasime eelmisel turniiril Madridis." Tosina päeva eest oli ta võitnud Hispaania pealinnas peetud mängu kolmes setis.

"Eks sealt midagi ikka kõrva taha panin ja sain seda täna kasutada. Tekkis enesekindlus, sest tundsin, et kui suudan oma asju hästi teha, on mul võiduvõimalus. Mulle väga meeldib siin Roomas mängida, siin on ilus võistluskeskus ja väga mõnus keskkond."

Avasetis kindlalt 6:2 peale jäänud Kontaveit avastas end teises setis 0:3 kaotusseisust, kuid ei sattunud paanikasse ja viigistas kiiresti. "Ma ei teinud midagi teisiti, ta lihtsalt hakkas kõiki palle täiesti jõust lööma ja tuli välja ka," selgitas eestlanna.

Jõuti kiiresse lõppmängu, mille 7:3 edule ladus Kontaveit aluse kuut esimest punkti võites. Kas nii kindel üleolek üllatas? "Mängisin kiires lõppmängus alguses kõiki punkte väga hästi ja suutsin vastase surve alla panna," selgitas Kontaveit.

Kas niisuguse mängu peale millegi kallal norida ka annab? "Kunagi ei saa öelda, et oled mänginud perfektselt, teinud null lihtviga. Alati saab midagi veel paremini, kuid tänasest mängust ei oska praegu küll midagi välja tuua."

Kontaveit läheb nüüd hotelli ning hakkab õhtul vaatama mängu Caroline Wozniacki - Anastasija Sevastova. Tema jaoks vahet pole, kumb vastu tuleb, aga väike luure kulub ära.