Foto: Martin Ahven
Galeriid
19. mai 2018, 16:41

Maijooksu võitis Liina Tšernov spordiklubist Jooksupartner

SUUR MAIJOOKSU GALERII | Vaata, kas leiad tuttavaid nägusid! (4)

Tallink Maijooks on suurim naistele suunatud rahva- ja tervisespordisündmus nii Eestis ja kui terves Ida-Euroopa regioonis. Seitsme kilomeetri pikkusele rajale olid oodatud jooksjad, käijad ja kepikõndijad.  Eesti suurimast kevadisest liikumissündmusest sai osa ligi viisteist tuhat liikumisharrastajat.

Jooksuürituse võistluskeskus ja stardi- ning finišipaik oli traditsiooniliselt Tallinna Lauluväljaku territooriumil. Seal samas toimus ka soojendusvõimlemine ja suur kevadine kontsert. 

Tallink Maijooksu võitis kolmandat aastat järjest ja üldse neljandat korda Liina Tšernov spordiklubist Jooksupartner, läbides seitsmekilomeetri pikkuse raja kahekümne kolme minuti ja kahekümne kaheksa sekundiga.

Teise koha saavutas kõigest 13-aastane Luna-Aleksandra Lagoda Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist, jäädes võitjast maha vaid 21 sekundiga. Kolmandaks tuli Kaisa Kukk klubist Treeningpartner.

Suurima ettevõtte karika võitis Põhja Eesti Regionaalhaigla, kes oli väljas kahesaja viiekümne liikumisest lugupidava töötajaga. 

Eakaim daam tänavusel Maijooksul oli 85aastane Aino. Kakskümmend kolm osavõtjat tähistasid täna oma sünnipäeva, seitseteist osalejat olid Mai-nimelised ning kõige rohkem oli osalejate seas Katrini nimelisi, tervelt sada üheksakümmend.