Kaia Kanepi. Foto: Twitter @WTA_Strasbourg
Tennis
21. mai 2018, 14:30

Vigastuspausi kasutanud Kanepi andis juhtohjad käest ning langes konkurentsist (21)

Kaia Kanepi (WTA 51.) langes 250 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga Strasbourg'i tenniseturniiril konkurentsist juba avaringis, kui tunnistas Taiwani esindaja Su-Wei Hsiehi (WTA 49.) 6:2, 5:7, 2:6 paremust. 

Kanepi alustas kohtumist hästi ning murdis juba teises geimis vastase pallingu. Paraku andis ta järgnenud geimis edu käest. Vastase teises servigeimis oli Kanepil kasutada kaks murdepalli, kuid pikk geim kaldus ikkagi Hsiehile, kes pärast viit tasaseisu avageimi 2:2-le viigstas. 

Seti lõpp kuulus seejärel tulemuse poolest küll kindlalt Kanepile, kes võitis neli geimi järjest, kuid tegelikkuses tuli tal tihti tänada vastast, kes liht- ja topeltvigu tegi. Avageimi lõpus võttis Kanepi ka meditsiinilise vaheaja, et oma seljale puhkust anda. 

Teine sett algas Kanepi jaoks kerge ehmatusega, kuna kolmandas geimis andis ta oma pallingu käest. Mõned geimid hiljem oli Kanepi juba omakorda murdega peal ning pääses 4:2 juhtima. Siis aga tema jõud rauges.

Hsieh vastas kohe samaga ning tegi esmalt seisuks 3:4 ja seejärel 4:4. Edasi kulgeti võrdselt, kuni Kanepi seisul 5:5 oma pallingu käest andis. Teise seti lõpetas Hsiehi serviässaga.

Kolmas geim kuulus juba täielikult vastasele. Hsieh ladus setivõidule põhja kahe kiire murdega, mille toel 4:0 ette sai ning siis rahulikult 6:2 võidusadamasse purjetas. 

Teises ringis tuleb Hsiehi vastaseks Lucie Safarova (WTA 54.) ning Marina Melnikova (WTA 304.) kohtumise võitja. 

Kohtumise statistika (Hsieh - Kanepi):