Rapla mängujuht Dominique Hawkins (palliga) ja tema Pärnu ametivend Siim-Markus Post.Foto: Stanislav Moshkov
Spordivaria
22. mai 2018, 22:32

NII SEE JUHTUS | Rapla võitis neljanda kossumedali järjest, Team Haanja jäi ellu

Ja tere päevast ka sporditoimetuse poolt! Teisipäev on spordimaailmas üsna rahulik, aga üht-teist siiski toimub. Näiteks võib selguda Eesti korvpalli meistriliiga pronksiomanik. Rapla juhib Pärnu vastu seeriat 2:1, Pärnus peetav mäng algab kell 19.10. Rapla on Eesti meistrivõistlustelt võitnud medali kolm aastat järjest, Pärnul on medaliarve avamata. Loomulikult hoiame silma peal ka teistel tähtsamatel sündmustel. Head jälgimist!
22:32
SPORDISÕBER

Tõmbame siit tänaseks joone alla. Kohtumiseni juba homme. Head õhtut! 

22:26
JALGPALL

22:02
JALGPALL

21:19
KORVPALL

20:36
EDETABEL

20:02
WRC

19:31
KORVPALL

19:06
WRC

18:32
VÕRKPALL

18:06
JALGPALL

17:50
JALGPALL

17:34
SUUSATAMINE

17:23
KORVPALL

16:44
JALGPALL

16:22
SILDARU

16:04
3x3 KORVPALL

15:52
KORVPALL

15:38
JALGPALL

14:59
KORVPALL

12:55
MOTOSPORT

Dakari Malle-Moto klassi võitja Toomas Triisa stardib kodusele enduro MM-etapile korraldaja ja võistlejana 1.-3. juunil sõidetakse esmakordselt Eestis ja Baltikumis rahvusvahelist enduro suurvõistlus, FIM Maxxis enduro maailmameistrivõistluste etapp.

Enduro Tallinn GP nime kandev võistlus toob Tallinnasse selle ala maailma tipud ja annab ühtlasi võimaluse ka meie sõitjatel ennast nendega võrrelda. Junior klassis teeb MM-sarja kaasa Priit Biene, Aigar Leok, kes mõned aastad tagasi suurest spordist lahkus, teeb ühekordse tagasituleku MM-sarja just sellel võistlusel. Leoki, kes tulnud MM-sarjas hõbedale ja pronksile, naasemine üheks võistluseks, on ületanud ka rahvusvahelist uudiskünnist.

2017. aastal sellise kangelasteoga nagu Dakari maratonralli Malle-Moto klassi võiduga hakkama saanud Toomas Triisa on veel üks Eesti sõitjatest, kes Tallinnas ja Harjumaal sõidetaval Enduro Tallinn GP'l stardib. Sõidu kõrval on tal oma roll ka võistluse korralduses, kuna võistluse korraldaja on Redmoto klubi, mille üks asutajaid ta on. Loomulikult pole Triisa roll kogu võistluse korraldamine, sellega tegeleb suur rühm inimesi, kelle eesotsas on võistluse peakorraldaja Veiko Biene.

Küll tõdeb Triisa, et aktiivse sõitjana on tal lihtsam mõista, mida võistlejad ja ka publik ühelt healt võistluselt ootavad ja üheks eesmärgiks nii talle kui Redmoto klubile, on teha korralik võistlus, mis jääb meelde sõitjatele ja publikule.

„Meeskond on meil hea ja minu peale on põhiliselt jäänud Lauluväljakul toimuv. Nii proloog, kui ka kogu liikumine ja erinevate asjade asukohad. Eesmärk on panna kogu asi liikuma loogiliselt ja lihtsalt,“ räägib Triisa.

Loe rohkem