Korvpall

VÕIMAS! Henri Drell kutsuti NBA talendilaagrisse (6)

LISA KOMMENTAAR

Vaatleja23. mai 2018, 13:09
Kunagi oli Kalevis ka keegi Drell ...
Aivar22. mai 2018, 23:12
OK nimeall on muidugi uhke ja hää kommentaare jagada! :))) Ajukääbik, sa ei saand isegi aru MIDA ma kirjutasin! Kas 19 aastaste, tippu pürgivate noorte võrdlemine on kuidagi kohatu? Tegelt aga oli mu kõige tähtsam point: miks me ei usalda oma noori! Neist ei saagi kunagi Donciceid kui me neile selleks võimalusi ei anna! Jurkatam, Drell, Kullamäe jne võiks juba välja vahetada need puujalgadega penskarid seal A koondises!
mro22. mai 2018, 15:59
koguaeg on meie Eesti korvpalluritel mingid nba suve ja talendilaagrid ning kohe võimas...Võimas oleks siis,kui keegi reaalselt nba-sse mängima ka pääseks.
ok22. mai 2018, 13:55
Mööndusega tuleb võtta ka igasuguste "aivarite" kommentaare, kes meie noorkorvpallurite tegevusi kohe Donciciga võrdlema hakkavad andmata endale aru, et viimase puhul on tegemist erakordse talendiga, kellesuguseid pole palju suurematel korvpalliriikidel kui Eesti olnud, ega tule ka ilmselt
mnjah22. mai 2018, 13:43
Olen märganud, et kõiki neid nupukesi, mida avaldatakase meie piiritaga mängivate noorkorvpallurite kohta, tuleb võtta mõningate mööndustega. Vahest ajab asi lausa naerma, aga no mis sa teed, meil nii väike riik ja eputada pole suurt millegagi.
Aivar22. mai 2018, 12:12
Ma ei saa aru, miks meile heietatakse sellist jama? Sama vana Luca Doncic oli möödund aasta euroopakatel oma riigi põhi tegia... Meil ei ole ei Drell ega Kullamäe varumeeste pingilgi?! Samas uhkustatakse et talendi laagrisse tuli kutse!