Radja Nainggolan.Foto: FILIPPO MONTEFORTE
Jalgpall
22. mai 2018, 18:00

Miks jäi Belgia üks paremaid poolkaitsjaid MM-koondisest välja? Pettunud mängija: mind on alati pahapoisiks peetud

Eile teatas Belgia jalgpallikoondise peatreener Roberto Martinez 28 mängijat, kellest 23 sõidavad juunis algavale MMile. Suure üllatusena jäi valikust välja poolkaitsja Radja Nainggolan.

Kogenud poolkaitsja mängis põhirolli AS Roma jõudmisel Meistrite liiga poolfinaali ning aastaid on ta olnud võtmetegija ka Belgia koondises. "Meie mängujoonises pole talle sarnast rolli nagu klubi eest," selgitas Martinez oma otsust. 

Mängija arvates on asi hoopis väärades eelarvamustes. "Olen kurb, peaksin koondises mängima. Jõudsin Meistrite liiga poolfinaali ja mängisin Roma eest hästi. Andsin endast alati parima," sõnas Nainggolan kodumaa meediale. 

"Aga ma ei taha kanda maski. Olen täpselt selline, nagu olen. Kui see mõnele ei meeldi, pole midagi parata. Mind on alati peetud pahapoisiks. Tahan, et mind hinnataks jalgpallimängu, mitte sellepoolest, milline ma väljaspool platsi olen.

Igaüks võib teha, mis soovib, nii kaua, kui platsil on asjad korras. Kas arvate tõesti, et kõik jalgpallurid on pailapsed?" 

Belgia esialgne MM-koondis: