Seisukoht
22. mai 2018, 17:51

Seisukoht | Jätke lapsed rahule (16)

Tuleval kevadel toimuvate valimiste ootuses külastavad poliitikud töö tegemise asemel koole. Te ei kujuta ette, kuidas õpilased ja õpetajad seda palagani vabamas õhkkonnas taunivad. Ometi, koera hauguvad, karavan läheb edasi.

EKRE juht Mart Helme on muret tundnud selle üle, et valimisea langetamisega võib jõuda koolidesse parteide propaganda. See oli öeldud küll kohalike valimiste kontekstis, kuid praegu üheteistkümnendas ja kaheteistkümnendas klassis õppijad kvalifitseeruvad tuleval aastal ju ka riigikogu valimistel oma esimest arglikku häälekest andma.

Kuigi Reformierakonna esimees Kaja Kallas resideerub peamiselt Brüsselis, on ta üks suuremaid Eesti külastajaid.

„Abi luges kokku, et olen üheksas protsendis Eesti koolidest käinud rääkimas tuleviku töökohtadest ja digitaalsest maailmast,“ rääkis Kallas äsja antud intervjuus.

Kui üheksast protsendist läbikäidud koolidest kas või üheksa protsenti veel arenemisjärgus ajuga lastest lobitööst nakatatud saavad, siis tähendab see suurt hulka potentsiaalseid valijaid.

Jeesus hoiatas pühakirja kogutud tekstides – hoiduge valeprohvetite eest, kes tulevad teie juurde lambanahas, seestpidi aga on kiskjad hundid!

Poliitikud võiksid end lastest eemal hoida, aga kui lapsed tundide ajal kohustuslikus korras aulasse aetakse, siis annaks jumal, et neil on oidu hundil ja lambal vahet teha.