Seisukoht

Seisukoht | Tähed ahistajat ei soosi (8)

LISA KOMMENTAAR

Sedasi24. mai 2018, 16:52
Ma olen aga märganud, et kui tähed ei soosi, siis ei juhtu ahistajatega Reformi tagatoas ikka midagi. Nad ei saa isegi karistada ausate inimeste tervise ja elu rikkumise pärast.
Armasta naisi väga24. mai 2018, 13:28
Aga kindlasti mitte neid, kes feministeeriumist. Arvasin siiani, et lugedes ei saa ometi süda pahaks minna, aga vaat kuidas asjalood tegelikult on.
Kus on24. mai 2018, 11:28
võrdsus, mina mehena unistan, et naised ka tuleksid minu tsakraid avama ja niimoodi ahistama. Miks mind te naised diskrimineerite? Või näitabki see, et mehed ja naised ei sobi kokku, kui risti vastupidised?
Elukutseline Setu24. mai 2018, 12:03
Mina jällegi ei saa aru kus pagana kohas siin see ahistamine on. Teadupärast on ahistamine see kui keegi kasutab ära kas oma ametipositsiooni ja/või füüsilist üleolekut ja surub vägisis peale teisele poolele seksuaalseid toiminguid. Kas Mang oli mõne naise ülemus, kas ta oli vägivaldne, kas ta jälitas ja ründas neid? Ei! Lihtsalt himur vanamees kasutas ära ullikeste rumalust, et neid käperdada. Ei ole ilus. Aga see ei ole ahistamine.
Iroonman24. mai 2018, 10:46
Vana mehena, kes omas nooruses olin üsnagi "ponks poiss" kes naistele meeldis. Sellest elukogemusest tean väita, et naist ahistada on ohtlik aga veel ohtlikum on naisele keelduda kui ta sind "sihikule on võtnud" On olemas tüüp naisi, ennast väga kõrgelt hindav ja tema "kingitusest" keeldumine saab kätte makstud viisil mida aimatagi ei oska. Võib-olla isegi Mang ei osanud, kuigi pidada olema astroloog ja selgeltnägija? Ega midagi, vana tõde olla seegi, et ega naise sisse selgelt ei näe.
24. mai 2018, 10:32
Vaatamata Mangi isikule, tema tegudele (siiski väidetavatele) ja kõigele muule seonduvale, oleks õiglasest meelest tema kaitseks midagi öelda. Ma ei ole Mangi fänn, "ei tea, ei tunne, ei tarvita" Kus on tõestus, et Mang ahistamisskandaali eest põgenes? Kas ei saa olla nii, et Mangil oli reis plaanitud ja tegi selle teoks vaatamata tõusnud skandaalile? Samas olen lugenud ka, et Mang jalutavat rahumeeli Kadriorus. Võtan kogu seda lugu kui püüdu kustuda ähvardavale skandaalile hagu lisaks anda, et leek ikka leegitseks. - ? Ma arvan ka, et kui Mang tõi osale meediale "midagi sisse" siis teine osa meediast püüab sissetulekut saada ülespuhutud skandaalist - see toob ka "midagi sisse" 2
23. mai 2018, 21:31
eriti julged naised, valdavalt nimetud ja aastate tagused teab-mis-juhtunud asjad..
ka-ka-kaa23. mai 2018, 19:46