Maailm

Uurijad: MH17 tulistati alla Venemaale kuuluva raketiga (94)

LISA KOMMENTAAR

need25. mai 2018, 11:45
t.blad tommatakse varsti haagis liistule . mis mud , kui keeratakse sanktsioone juurde , varsti olete tagasi kiviajas !
Tiit25. mai 2018, 08:43
See, et see rakett oli Venemaal toodetud ei tähenda, et venelased selle raketi välja lasid.
Need raketi tükid seal piltidel on liiga terved. Plahvatus oleks neid palju rohkem puruks rebinud. Sellest korgusest alla kukkudes oleks see toru pidanud olema vastu maad kukkumisest palju rohkem
molkis. Seal on nagu mingid näidiseksemplarid.
peame uskuma25. mai 2018, 09:48
Tiit meil kogenud spetsialsit selles asjas
Tiit25. mai 2018, 11:43
Olen näinud N-Liidu sojaväes neid raketitorusid mis on maa peale potsatanud.
kyss25. mai 2018, 07:21
Huvitav, kui üks inimene jookseb käsu peale keset lahinguöllu kuulidest ja muus kraamist vihisevale lahinguväljale, soovides sellest läbi pääseda, kuid enne saab ta seal - keset lahingumöllu - kuuli kerre, siis kes on kuuli kerre saamises süüdi, kas sõdijad või see, kes käskis sel inimesel joosta lahingumöllust läbi? Või hoopis see on süüdi, kes ise teise soovitusel või käsu peale oma pea põlevasse ahju pistis?
mis kyss25. mai 2018, 07:31
süü sõltub selles, kes on selleks kuulide vahelt läbijooksjaks või pea põlevasse ahju pistjaks! Kui lendavate kuulide vahelt läbi jooksjaks või pea põlevasse ahju ajajaks on tähtsusetu inimene, asotsiaal, näiteks, siis otseloomulikult on tema ise selles kõiges süüdi! Kuid kui kuulirahest läbi jooksjaks või pea põlevasse ahju pistjaks on subjekt, mis kannab hindaja jaoks mingit väärtust, mida on võimalik määratleda potentsiaalse kasuna, siis otseloomulikult on kuuli kerre saamises süüdi sõdijad, pea ahju ajamises aga põlev ahi!
Palju25. mai 2018, 06:43
veel peaks üht ja sama asja nämmutama,et venemaa kaitsjad lõpuks aru saaksid?Seda reisilennukit ei tulistatud alla sihilikult,vaid toodi alla ukrainlaste sõjalennuki pähe.Loomulikult on seal venemaa käsi mängus aga seda nad ei kavatsegi tunnistada,et säherdune tööõnnetus juhtus.BUK süsteemid pärinesid venemaalt(nagu ka ülejäänud separatistide relvastus)ja seal pole üldse midagi vaielda.Venemaale võiks sanktsioone pisut juurde keerata,et lõpp juba kiiremini saabuks ja saaksid ka venelased kunagi normaalselt elama hakata.
Papi25. mai 2018, 10:26
Seal olid ka Ukraina BUK-d
Qwert25. mai 2018, 12:19
Esita kõigepealt küsimus. Miks pidi mingit lennukit alla tulistama? Selleks veel ennevaeva nägema, et mingit õhutõrjekompleksi vedama kuskilt Venemaalt Ukrainasse. Miks? Kus on loogika?
ätt.25. mai 2018, 06:11
Meie suurel sõbral on ülemaailma sateliitide pildid olemas st.ka Ukraina kohal toimuvast kui see kõik oleks nii nagu väidetakse siis oleks need andmed ka avaldatud.
Kas jälle ei vasta tingimustele ??
Venel puudus MOTIIV...25. mai 2018, 02:38
Aga mitmel teisel riigil oli MOTIIV just reisilennuki hukutamisel....Ja kohe kui sai teatavaks lennuki hukk TEAVITATI KOHE kes seda tegi??? Isegi uurimiskomisjoni polnud veel moodustatud!!! Ja nii vanad PVO -seadmed pole juba sajandi algusest ida pool enam kasutusel.
25. mai 2018, 02:08
Kohe oli selge,et tegu on eurjänku pommiga,et meie vennasriiki süüdi lavastada ja eestlasi nende vennasrahvastega tülli ajada.See õnneks õnnetutel ei õnnestu.
"Venemaale kuuluv" ?25. mai 2018, 01:15
Ok, rakett lasti piirialalt, kuid et see kuulus just venemaale ei saa ka 100% väita. On ju Ukrainas hunnikute viisi relvi nõuka ajast ja ka hilisemast perioodist. Samuti on venemaal toodetud relvi üle maailma laiali, kuid see veel ei tähenda, et kui nuppu on vajutanud mõni suvaline kodanik, siis kohe on tegemist venemaaga.
pro24. mai 2018, 22:38
Ha ha ha! Seda raketti ostab usa vahendajate kaudu nii palju kui vaja on. Ja kuidas tõestatakse, et need raketi jäänused on seotud selle õnnetusega? Nalja nabani, jänkistan!
24. mai 2018, 22:51
kuule tibla,kas Holland on jänkistan?
tulp25. mai 2018, 09:49
kontrolli kah, mida kirjuta, jänku
taimps24. mai 2018, 21:43
kas selle relva jaoks radarit pole vaja,vöi pannakse kuulmise järgi,?kelle radar oli?
ojah24. mai 2018, 21:32
Minu meelest on selle artikli juures kõige tählepanuväärsem just esitletatav rakett ise! Huvitav, miks ei ole juures märkust, et tegemist on teemat illustreeriva fotoga? (või tõesti keegi usub, et seda tüüpi rakett pärast plahvatust sellisel kujul taevast alla sajab või see püütakse naabruses lendav lennuki poolt magnetiga kinni?)
24. mai 2018, 22:49
Rakett on ainult kandemehanism,plahvatab see osa mille ta kohale toimetab.Püüa vähemalt niigipalju tark olla,et ei targuta sellest millest aru ei saa.
ojah25. mai 2018, 07:10
Sinu keha pole sinu keha, see on vaid kandemehhanism, mis su tühjalt kumisevat pead kannab ja seda ühest kohast teised toimetab, seega ei toimu plahvatus mitte sinu peas (sest see on tühi), vaid see leiab aset sinu püksis. Ja see, kus see pauk toimub, ei ole üldse sinu keha juurde kuuluv, see on jällegi üks kandemehhanism, mis su pauku kandis, nii et kogu su keha kõik liikmed kokku ei ole mitte sinu keha vaid hoopis sic! sinu plahvatavate soovide kandemehhanismid. Eksole. Ja see kandemhhanism, mis seal palagani näituselaual lebas, polnudki rakett, see oli just see sama kandemehhanism, mis tõestatavalt just selle paugu kohale toimetas. Kõik on teada, sest numbergi on kandemhhanismi peal alles, nii nagu värvgi! Uhiuusi passe polnud täiendavalt vaja selle juurde välja panna, piisas ühegi mõlgita raketikerest (kandemehhanismi korpusest) ja läikima löödud eskorpusest. Seega polnud seal üldse mingit raketti, olid vaid kandemehhanismid ja selle korpused.
vaata26. mai 2018, 13:46
kui palju usklikke siinsamaski on. Inimene usub ikka seda mida tahab sest meil on usuvabadus.
parask24. mai 2018, 21:17
ei tea kas janatoom ka nüüd kaagutama hakkab ja russe kaitsma tõttab? Või veel parem, sõidab sinna allatulistamise piirkonda surnute üle irvitama, sama moodi, nagu süürias...
Mälu24. mai 2018, 20:26
Mis on trollide ülesanne? Pakkuda ja levitada kasvõi kõige jaburamaid teooriaid ja kahjuks mõned siinsed kommijad võtavad neid tõe pähe. Aga vaatame tegelikke fakte. Enne selle lennuki allatulistamist olid separatistid sellesama Bukiga alla tulistanud mõned Ukraina lennukid ja sotsiaalmeedias oli pildid separatistide aladel liikuvatest Bukidest. Kui reisilennuk alla tulistati, siis separatistid ise kiitlesid sotsiaalmeedias, et sai jällegi järjekordne Ukraina lennuk alla tulistatud. Kui selgus, et see on reisilennuk, siis need kommentaarid kiirelt kadusid ja algas infoga hämamine. Alguses, et meie lasime alla ikkagi Ukraina lennuki aga seda reisilennukit mitte. Kui mingit Ukraina lennukit polnud, siis tulid mängu Ukraina sõjalennuk, mis väidetavalt selle reisilennuki alla lasi. Meedias demonstreeriti vene pilte Ukraina lennukist. Kuigi mõned meie "tuntumatest" kommentaatoritest siiani seda usuvad, siis peagi selgus, et see oli täielik pettus (pildil oli vist hoopis teist tüüpi lennuk). Ja veel. Pärast reisilennuki allatulistamist oli liikvel pilt ühe puuduva raketiga Bukist, mis separatistide aladel venemaa poole liikus.
mälule24. mai 2018, 21:21
teie jutt on pärit üksnes propagandat levitavatest sotsiaalmeediakanalistest ning see paistab silma erakordse asjatundmatuse ja ebapiisava informeeritusega. Ka teised, seda sama positsiooni levitavad allpool olevad kommentaarid paistavad silma samade tunnuste järgi.
24. mai 2018, 22:39
sina paistad olema pestud ajudega putinlane ja koli parem venekeelsesse delfisse,seal sinusuguseid hulgim.
Bukiga24. mai 2018, 23:11
ei võetud alla ühtegi lennukit Ida-Ukraina kohal enne kui valitsusvägedel lennuisu otsa sai ning tekkis vajadus mõned lennukid alles jätta.
Küll24. mai 2018, 19:46
neil venkudel oli seal lõpmata hulk versioone allalaskmise kohta. Laibad lennukis, alla tulistasid "ukrid" oma Bukiga, plahvatus oli lennukis, alla laskis Ukraina MIG, alla laskis Ukraina SU , ukrainlased hiilisid opoltsenije territooriumile ja lasksid alla ja mida veel iganes. Igasugu versioone pakuti ja oma BUK-i detailset marssruuti Venemaalt okupeeritud aladele ei pea need venelased millekski
Sõjakurjategija putin Haagi tribunali alla.24. mai 2018, 19:44
Kaua huilo tapab süütuid inimesi?
Ega24. mai 2018, 18:52
see keerutamine,vassimine ja agressiivsus ei lõppe enne, kui uus president tuleb!!!
24. mai 2018, 22:41
ei venelastel pole vahet kes pukkis on,valetavad uuega sama moodi.
andres25. mai 2018, 09:22
!!!24. mai 2018, 18:10
Näib, et Venemaa trollimajaon tänaseks mobiiseerinud kogu oma jõu. kõik kaasöötaja .Isegi seniilsed sõjaveteranid, kes vaid mõttetusi korrutada suudavad. kaadripuudus vist?
Mann24. mai 2018, 18:46
Need on ilmselt üks kuni paar valvetola, kes igale kommentaarile vastu kirjutavad. Käekiri on kõigil neil kommidel täpselt sama.
24. mai 2018, 19:29
need siin ju enamuses kremli palgalolevad ekre trrolli-l0llid.
24. mai 2018, 22:42
ja,et sinu aju ka peale ekre midagi muud välja ei mõtle.
!!!24. mai 2018, 18:08
Vaat kui Venemaa GRU ohvitser nii kindlaid fakte esitab, ju siis peab vist ikka uskuma ka.
maakas24. mai 2018, 17:38
Mida siin uurida on? isegi siililegi on selge, et see mõrv on korraldatud Huilo ja tema jõugu poolt!
loogiliselt24. mai 2018, 17:33
Sellise järelduseni viib ka tollaste sündmuste käigu jälgimine. Enne seda reisilennukit kõmmutasid mässulised, õigemini neile appi komandeeritud Venemaa spetsialistid Vene rakettidega alla kümmekond mitmesugust Ukraina sõjaväele kuulunud transpordilennukit. Ja ah kuidadas mässulised pärast iga taolist õnnetuunud allatulistamist tagantjärele hõiskasid ja juubeldasid! Aga siis tuli see apsakas, et transpordilennuki asemel tõmmati kogemata alla välisma suur reisilennuk. Esialgne juubeldav raport kadus äkki nagu vits vette ja Venemaa tegi nüüd näo, et tema raketid ja spetsialisttid ei ole mitte kunagi mitte kedagi alla tulistanud! Et nemad ei tea üldse midagi! Ja pärast seda lõppes äkitsi kaUkraina transpordilennukite tlistamise ja viis oma õhutõrje raketiseadmed äkitsi Ida-Ukrainast välja. Siin, ma arvan ei peagi Sherlock olema, siin taipab ju iga l0llgi, kustkohast need alla tulistajad pärit olid.
Kes nupule vajutas24. mai 2018, 17:10
ta võis venemaal toodetud aga kes nupule vajutas? Sest venemaa tooteid kopeerib ukraina ise ka. Venemaa õhutõrje rakette kopeerivad Aserbaidzaan, Valgevene, Ukraina, India, Hiina ja mõned lõuna ameerika!
vant ära häma24. mai 2018, 17:19
artiklis ei räägita mingit "venemaal toodetud" umbluud vaid öeldakse konkreetselt millisele vene väeosale see relv kuulus.
to vant üra häma /24. mai 2018, 17:50
Ei tea, kust sinusugused ilmale tulevad? Mees, kes usub jäägitult meedia sõnasse!
!!!24. mai 2018, 18:25
Putinoidide argumendid on vistläbi, nüüd jätkub veel vaid lihtlabast vene sõimu.
Vaevalt24. mai 2018, 17:03
Putin süüd tunnistab ja ilmselt ütleb,et kuritegelik rühmitus on selle VARASTANUD JA NEMAD EI TEA MIDAGI!
keegi24. mai 2018, 17:44
läks sõjaväest puhkusele ja võttis raketi kaasa ja nüüdseks ise surnud, seega, süüdlast pole.
Ah soo24. mai 2018, 16:49
Kas USA-l või Ukrainal on siis Venemaa rakette või.
24. mai 2018, 16:52
Piisab sellest, et venelased pesitsevad Ukrainas, ja just seal, kust raketti lasti
24. mai 2018, 16:55
Miks Ukrainal ei peaks siis neid olema? Enne sõda ostis Ukraina küll Venemaalt varustust.
Qwert24. mai 2018, 17:16
Tuleb välja, et soomlastel on see BUK isegi täitsa olemas. Hollandlased tänu soomlaste BUK-ile üldse saidki oma uurimistööd teha.
??24. mai 2018, 17:40
Ja kustkohast sina seda nii täpselt tead, oled Venemaa ohvitser ja ekspert või?
Ja kui olekski, siis millise aasta mudeli? Ega Venemaa L0ll pole, et uusimaid mudeleid ei tea kellele müüks.
Qwert24. mai 2018, 19:12
Vaata soomlaste YLE arhiivist, neil peaks olema, või googelda nende ajalehtedest, kus venelaste BUK piltidega. BUK oli osa Helsingi õhutõrjesüsteemi.
me.vend24. mai 2018, 19:17
Tegemist on ilmselt kroonilise putinoidsuspropaganda mürgitusega. Mis väljendub ägedas vasakpoolsuse lastehaigusena.
assa24. mai 2018, 19:36
"soomlastel on see BUK isegi täitsa olemas"
-
kremlikäkid hakkavad juba soomlasi siin lennuki allatulistamises süüdistama.
Qwert24. mai 2018, 21:16
Kulla inimene! Ava kasvõi wikipedia antud teemal ja vaata, mis keeles antud õhutõrjesüsteemist on juttu, ja näed, et ka soome keeles teiste seas. Avame ja loeme selle kasutamisest Soomes: "Järjestelmälle annettiin varusmieskoulutusta kesään 2005 saakka. Järjestelmän käytön uskotaan kestävän Suomessa vuoteen 2015,[5] minkä jälkeen sen korvaa norjalais-yhdysvaltalainen ohjusmalli NASAMS II. Päätös hankittavasta ohjusmallista tehtiin huhtikuussa 2009. Kilpailussa oli loppuvaiheessa mukana ranskalainen MBDA Aster -ohjuksiin perustuva SAMP/T -järjestelmä. NASAMS oli vahvoilla siksi, että Norjassa suunnitellaan miehistönkuljetusajoneuvojen hankintaa, ja Suomella olisi tarjota Patrian ajoneuvoja vastakaupoissa."
Rudi 24. mai 2018, 16:40
Ehk leiaks koha, kus saaks seda uurijate järeldust ISE lugeda? Ette tänades!
24. mai 2018, 16:32
venelased ongi maailmas kõige kurja juur,nad tuleks saata avakosmosesse täiega
Suurriigid24. mai 2018, 17:16
Kõik suur riigid on massiliselt tapluses osalenud alates USAs, Venemaas, Türgi, Inglismaa, Prantsusmaa, Saksamaa ja Hiina. Miljonid surevad et Suurriikide suveräänsus hoitakse ja kuulutakse oma evangeeliumit nn kreeka keeles Demokraatiat! Mitte kunagi ei ole vaja Venemaal Inglise keelt, ja kui õpib siis on tal kas maakuulamiseks vaja või propagandat. Aga need kes õpivad oma edevusest neid vaadetakse kui reeturina ja nende silmis on nad hullemad kui USA või muu Natsis ja Terrorist!
???24. mai 2018, 17:58
Kas sa liiga paljusid Venemaaga ühte patta ei pane? USA viimased territoriaalsed vallutused jäid XIX sajandisse.Samuti ka Suurbritannal ja Prantsusmaal. Suurbritannia, Prantsusmaa, Saksamaa,ja Itaalia koloniaalimpeeriumid (samuti kaHispaania, Portugali ning Belgia omad) on XX saj keskpaiku lagunenud, sinna kuulunud maaa ja rahvad on iseseisvus saanud. Ja enamasti juhtus see rahulikul tel. Aga kuidas on lood Venemaa koloniaalvallutustega? Siber, Uraalid, Aasia valdused, Volgamaad, Põhja-Kaukaasia, Krimm, Põhi, Karjala, Ingerimaa j.n.e. on kõik ju Venema sõjaliste vallutuste vili.Venemaa on tänases, XXI saj maaimas vaat et AINUS koloniaalimpeerium. jata lööb halastamatult puruks igaühe, kes nüüd vaid iseseisvumisest unistab. nagu näiteks Tšetšeenia maa ning rahva. Tema rusikat saava maitsta ka formaalse iseseisvuse saavutanud vasalliseisusse jõudnud endised kolooniad. Nagu Gruusia, Ukraina j.n.e.
Veidi lugemiseks25. mai 2018, 17:31
"1940. aasta kevadel okupeeris Saksamaa Taani ja kuu aega hiljem okupeerisid Islandi Suurbritannia väed. 1941. aastal asendus Briti okupatsioon Ameerika Ühendriikide omaga."
https://et.wikipedia.org/wiki/Island
P.S.
Venemaa ja Saksamaa hakkasid omavahel sõdima alles 1941.
24. mai 2018, 16:30
aga venelased ongi kurjuse juur ,kas on ikka mõistusele kättesaamatu mõnele oinale
ammu teada24. mai 2018, 16:17
putin andis loa aga läks venemamaa moodi lasti alla teine lennuk
24. mai 2018, 16:14
Rakett võis vene oma olla. Pääatikule vajutaja ei olnud venelane mitte. Soovitan edasi uurida
to/24. mai 2018, 18:04
Jah, otsese käsu rakett välja tulistada andis imselt oma käsuliini pidi keegi kindraliagunitega mordvalane.
Räägime õigete nimedega24. mai 2018, 15:52
Ootame Jana Toomi poolset järjekortset eietamist,see saab huvitav olema.
Yana24. mai 2018, 16:52
Ja ne videl,ne slõšal i ne ponjal. Znatšit, mõ ne delali.
krõmpsluu24. mai 2018, 15:48
No nüüd saavad karvased vene trollid pläägutada mis kole ja ruublikud tulevad.
Usu või mitte24. mai 2018, 15:39
Vähemalt midagigi konkreetset. Nüüd on pall vasjade käes, kes peaksid süüdistuse ümber lükkama. Ära tüütas juba, kus kõik pläägutasid ilma miski konkreetsuseta. Sama moodi tuleb ka Skripalide mürgitamisse suhtuda! uurimine lauale, miite ajalehtedes pläägutamine.
putja press24. mai 2018, 15:48
... teatab kohe .. esitage tõendid, pole olnud ja üleüldse mingid kriminaalid tegutsesid.
maamiis24. mai 2018, 16:33
Kõik mässuliste relvastus pidi ju kohalikust jahitarvete poest pärit olema!
!!!24. mai 2018, 18:06
Ümberlükkamine tuleb vanas heas Kremli stiilis. Et. Ah,pošli võ vse na tri bukvõ!