Meistrite liiga

Õhtuleht käis Kiievis naiste Meistrite liiga finaali vaatamas

ÕL KIIEVIS | Sellist jama on raske kommenteerida. Ja vaadata ka (5)

LISA KOMMENTAAR

Corner25. mai 2018, 11:10
Ma arvan,et kui ajakirjanike sats oleks nende naiskondade vastu mänginud,siis neil igav küll ei oleks olnud .Cosmos v.s. Lyon 1:10?
Tule maa peale25. mai 2018, 18:27
Naiste tugevaimad koondised saavad koolipoistelt 7:0 pähe. Maailma kõige nõrgem meeste koondis võidaks maailma kõige tugevamat naistekoondist ka 5:0 handicapiga
kalev25. mai 2018, 10:15
feministid saavad pahaseks
Spordiajakirjanikule25. mai 2018, 09:56
Ei näe ma selliseid tervaid võrdlusi teiste spordialadega. Ilmselt seepärast, et jalgpall ongi juba kõigest muust pika puuga üle - harrastajate, professionaalide ja fännide arvult.
Samas teeb meele mõrudaks, kui kitsas raamistikus see arvamuslugu on kirjutatud. Eestis on puudu ajakirjanik, kes päriselt südamest huvituks naiste jalgpallist ja siis tulevadki sellised kallutatud midagi-peaks-ju-naiste-kohta-ka-kirjutama arvustused. Hea ajakirjanikupere, asi on natuke tasakaalust väljas :) naised pingutavad kõigest väest, aga teie näete asja oma samade vanade prillidega. Saan aru, et lõpuks loebki skoor.. kahju. Nii kahju, et te kaugemale ei vaata või ei jõua vaadata.
Qwert25. mai 2018, 15:04
Sa vaata asja natuke teise nurga alt. Nimelt kui suur osa publikust on mehi ja kui palju naisi. Arvata võib, et mehi on rohkem, ja nemad vaatavad kõiksugu naiste spordialadele natuke teistmoodi. Eriti populaarne meeste hulgas on naiste rannavolle. Seda vaatavad koha peal isegi pensionärid.