Kommentaatorid võistlust kokku võtmas.Foto: Gamerly Entertainment
Spordivaria
25. mai 2018, 16:24

Kodumaise e-spordiliiga esimese turniiri veerandfinaalis astub üles neli Eesti tiimi (5)

Lõppeva nädala teisipäeval peeti kodumaisel e-spordimaastikul tuliseid lahinguid. Nimelt toimus Gamerly Esports League'i esimene päev mängus „Counter Strike: Global Offensive“. Gamerly Cash #1 nime kandvast turniirist võttis osa 32 tiimi erinevatest riikidest.

Võistlusel osalesid muuseas e-sportlased Gruusiast, Sloveeniast, Lätist, Venemaalt, Ukrainast, Valgevenest, Tšehhist, Kasahstanist ja Rumeeniast. Muidugi olid kohal ka Eesti võistkonnad, kellest edukaimad „addicTs“, „FWG_CS“, „punapead“ ning „unluko69“.

Edasipääsejad kohtuvad veerandfinaalides, mis leiavad aset juba eesoleval laupäeval, 26.mail kell 19.00. ning ülekannet vahendab taaskord ka Õhtuleht. Vastamisi satuvad järgmised paarid:

„addicTs“ (Eesti) vs „FWG_CS“ (Eesti)

„punapead“ (Eesti) vs „72C“ (Venemaa)

„unluko69“ (Eesti) vs „A7S“ (Rahvusvaheline)

„BOOMLUL“ (Kasashtan) vs „DragonBD“ (Läti)

Laupäeval on stuudios külalisena kohal investor ja visionäär Yrjö Ojasaar ning tuntud Eesti striimer Carmen „Carms“ Peussa.

Juba praegu on avatud ka registreerimine järgmisele Gamerly Cash #2 turniirile, millele on end lühikese ajaga kirja jõudnud panna tervelt 9 meeskonda. Registreerida saab Faceit lehekülje vahendusel.