Liverpooli toetajad Kiievis.Foto: AFP/Scanpix
Spordivaria
27. mai 2018, 01:17

NII SEE JUHTUS | Sport 26.05: Salah langes mängust, Karius ajas kõik ahastusse ja Liverpool kaotas (10)

Tere hommikust, kallis spordisõber! Nagu nädalavahetusele kohane, on ka tänane päev tihedalt spordisündmuseid täis. Päeva naelaks on mõistagi jalgpalli Meistrite liiga finaal, Liverpooli ja Madridi Reali matš algab 21.45. Püsige koos Õhtulehega spordilainel!
01:17
HEAD ÖÖD!

Sellega tõmbame ägedale spordipäevale joone alla, hommikust juba uued uudised. Keskpäeval alustab Anett Kontaveit Prantsusmaa lahtisi!

00:38
JALGPALL
(Reuters/Scanpix)
00:21
MEISTRID

See noormees võib endale lubada niisugust säutsu!

00:14
JALGPALL
(Reuters/Scanpix)
00:00
MEISTRID

Esimene klubi, kes võitnud samal hooajal jalgpalli Meistrite ja korvpalli Euroliiga!

23:56
JALGPALL
23:52
JALGPALL

Loris Karius vabandas pärast mängu Liverpooli fännide ees.

23:50
JALGPALL

Nüüd juba viiekordne Meistrite liiga võitja!

23:47
JALGPALL
23:43
JALGPALL
Niimoodi lõi Gareth Bale oma kuulsa värava. (Reuters/Scanpix)
23:38
Dannar Leitmaa

Ronaldol oli võimalus neljas lüüa, kuid mingi opakas suutis publiku seast karistusalasse joosta. Ja mäng on läbi. Real taas võitja. Ja Loris KAriuse nahas praegu olla ei tahaks. 

23:36
Dannar Leitmaa

Real Madrid tõuseb üle väga pika aja klubiks, mis võitnud kolm tiitlit järjest. Klopil ja Liverpoolil on kahjuks kolmas kaotatud eurofinaal. Klopil korra Borussiaga, kaks Liverpooliga.

23:35
Dannar Leitmaa

Sadio Mane samas veel üritab ja teenib karistuslöögi. Kohtunik annab juurde kõigest kolm minutit.

23:33
Dannar Leitmaa

Viimane vahetus Realile. Välja võetakse Benzema, kes väga lahkuma ei kiirusta. Loetud minutid on veel jäänud ja Liverpoolil paistab püss põõsas olevat. Kahjuks me ilmselt Klavanit finaalis mängimas ei näe.

23:30
Dannar Leitmaa

Kübaratrikk oli Bale'le lähedal, aga Lovren suudab viimasel hetkel löögi blokeerida. Nüüd on Pooli kaitses lahtiste uste päevad ja Real naudib mängu. Pooli fännid on jäänud täiesti tasa.

23:29
Dannar Leitmaa

Loris Kariuse jaoks on tegu õuduste mänguga. Äkki peab jalgsi koju tagasi saama? Kauglöök on küll korralik, aga Karius lihtsalt puterdab palli läbi näppude.

23:28
Dannar Leitmaa

Emre Can oli siiski väljakule tulijaks. Ja nüüd tuleb kolmas. Gareth Bale.

23:27
Dannar Leitmaa

Solanke on väljakule saabumas. Ega pingi peal väga püssimaid kujusid täna võtta pole. Danny Ings jäi üldse valikust välja.

23:20
Dannar Leitmaa

Veerand tundi on jäänud ja Pool üritab, aga väga ei taha see vanker õigele teele tulla. Samas oleme ju näinud hullude lõppudega finaalmänge küll.

23:18
Dannar Leitmaa

Viimase hetke päästmine kaitses - Ronaldol oli võimalus mäng lõpetada, aga Robertson suutis viimasel hetkel Ronaldo löögile jala ette saada.

Loe rohkem