Anett Kontaveit.Foto: Max Rossi
Tennis
26. mai 2018, 09:58

Kontaveidi triumf Prantsusmaa lahtistel tooks raha tagasi 33-kordselt, Kanepi võit oleks kontorite arvates midagi eriskummalist

Pühapäeval algab Pariisis tennisehooaja teine Suure Slämmi turniir, kui pall pannakse mängu Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel. Kihlveokontorite arvates on meeste ja naiste turniiridel mängijad, kes peaksid teistest üle olema.

Naiste puhul on koefitsientide järgi favoriitideks maailma esinumber Simona Halep ning täpselt nädal tagasi Rooma WTA-turniiril Anett Kontaveiti võitnud ukrainlanna Elina Svitolina. Peaks emb-kumb Prantsusmaa lahtised võitma, oleks panustajal võimalik oma raha tagasi teenida kuuekordselt.

Kui Halepi või Svitolina võitu peavad kihlveokontorid kõige tõenäolisemaks, saavad julgemad raha panna ka eestlanna triumfi peale. Tema keskmine võidukoefitsient on 33, Kaia Kanepi oma aga 125.

Meeste turniiri suursoosikuks on kümnekordne Prantsusmaa lahtiste tšempion Rafael Nadal (keskmine võidukoefitsient 1,5), talle järgnevad Alexander Zverev (8) ja Novak Djokovic (10). Õnneliku kaotajana põhitabelisse pääsenud Jürgen Zoppi keskmine võidukoefitsient on 751.

Veel pole teada, millal toimuvad Eesti tennisistide esimese ringi mängud.