Gareth Bale (valges) Kariust lohutamas. Foto: PA Wire/Scanpix
Meistrite liiga
27. mai 2018, 12:09

KUHU JÄI TOETUS? Eksinud Kariust läksid esimesena lohutama Reali mehed (9)

Meistrite liiga finaali järel räägitakse palju Loris Karius kahest eksimusest, mis Liverpoolile tiitli maksid. Küll on mitmed vutifännid hämmingus Liverpooli meeste reaktsioonist pärast lõpuvilet. 

Nimelt ei läinud Punaste pallurid esmajoones oma väravavahti lohutama ning esimesed julgustavad sõnad laususid sakslasele hoopis Reali kaitsja Nacho ning finaalis kaks väravat löönud Gareth Bale. 

"Täiesti matslik käitumine Liverpooli poolt. Reali mehed läksid Kariust lohutama, aga Liverpooli pallurid ei tule tema lähedalegi," kirjutas üks šokeeritud fänn Twitteris. 

"Jah, ta tegi kohutava mängu, kuid tiimikaaslaste klassi puudumine ongi põhjuseks, miks see meeskond karikat ei väärinud," säutsu teine. 

"Vaene Karius. Ta jäeti lihtsalt murule nutma. Reali mehed läksid teda küll lohutama, kuid MITTE ÜKSKI Liverpooli mängija. Kahtlemata tema karjääri kõige hullem hetk," leidis kolmas. 

Biitlite sünnilinnaklubi poolehoidjad on suures plaanis jagunenud kahte leeri. Ühed tunnevad Kariusele kaasa, teised tahaksid mehe kohe risti lüüa. Küll on paadunumad fännid šokeeritud just pallurite esmasest ükskõiksusest pärast lõpuvilet.

On ju Liverpooli meeskonna motoks "You'll never walk alone" (Sa ei kõnni kunagi üksi - toim), kuid ometi pidi puurilukk Kiievis pisaraid üksinda valama. 

Kui Kariuselt küsiti pärast mängu, milline oli meeskonna riietusruumi meeleolu vastas ta siiski järgnevalt: "Pärast mängu tulid loomulikult kõik mind lohutama, kuid üldiselt valitses seal vaikus, sest kõik olid väga pettunud," sõnas ta.