Zinedine Zidane.Foto: GENYA SAVILOV
Jalgpall
31. mai 2018, 14:12

ŠOKK! Üliedukas Zinedine Zidane lahkub Madridi Realist (6)

Madridi Reali nüüdseks endine peatreener Zinedine Zidane kutsus ootamatult kokku pressikonverentsi, kus ta teatas, et lahkub meeskonna eesotsast. 

2016. aasta alguses Rafael Benitezilt ohjad üle võtnud Zidane on olnud Reali eesotsas uskumatult edukas. Ta on juhtinud tiimi kolme järjestikuse Meistrite liiga võiduni, lisaks on kahel korral võidetud Euroopa superkarikas, kaks klubide MMi, Hispaania kõrgliiga tiitel ning kodune karikas. 

Prantslase otsus on üsna ootamatu, sest tal oli Realiga kehtiv leping 2020. aastani. 

"Usun, et meeskond peab võiduteel jätkama, aga mina vajan vaheldust. Tahaksin teistsugust lähenemist oma elule, sellepärast otsuse vastu võtsingi," sõnas Zidane, kes arutas oma lahkumise kõige pealt läbi klubi presidendi Florentino Pereziga. 

"See oli meie jaoks ootamatu. Üritasin teda ümber veenda, aga ei õnnestunud. Austame tema otsust. Ta teab, et toetame ja armastame teda sellele vaatamata," rääkis Perez. 

Küll aga ei pruugi see olla Zidane ja Reali lõppakord. "Nagu presidendile ütlesin, siis võime varsti taas kohtuda, sest Real on mulle andnud kõik. Jään klubi lähedale, kuid nii mina kui ka mängijad vajame muutust," arutles Prantsusmaa vutilegend.