Jürgen Zopp. Foto: ERIC FEFERBERG
Tennis
2. juuni 2018, 15:08

KAHJU! Jürgen Zopi imeline teekond lõppes kolmandas ringis

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel imelist mängu näidanud Jürgen Zopp (ATP 136.) kaotas kolmandas ringis noorele sakslasele Maximilian Martererile (ATP 70.) 2:6, 1:6; 4:6.

Zopp jõudis küll kohe avageimis tasamänguni, kuid mitte murdepallini. Esiti suutis ta oma pallingut hoida, kuid paraku pääses sakslane juba neljandas geimis murdega peale. Vastase servigeimides ei suutnudki aga eestlane kordagi enam üle kahe punkti teenida ning nii kuulus avasett Martererile 2:6. 

Teises setis kaotas Zopp kohe esimesel korral oma pallingu ning kuigi neljandas geimis suutis ta mitu murdepalli päästa, tähendas see vaid kaotuse edasi lükkamist, sest vastane murdis kuuendas geimis taas ning võitis teise seti 6:1. 

Kolmandas geimis Zopi mäng paranes, kuid ikkagi tuli seitsmendas geimis sisse üks eksimus, millega Marterer murde kätte sai ning nii ka kohtumise enda kasuks kallutas. 

Järgmises ringis tuleb Martererile suure tõenäosusega vastaseks maailma esireket Rafael Nadal, kes madistab kolmandas ringis Richard Gasquet'ga. 

STATISTIKA: