Anett Kontaveit hoidis peaväljakult lahkudes pilku maas.Foto: Reuters/Scanpix
Tennis
3. juuni 2018, 18:35

Pariisis kaotanud Kontaveit ei soovinud treeneriteemat kommenteerida (4)

Anett Kontaveit kaotas Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste neljandas ringis Sloane Stephensile õiget vastupanu osutamata 2:6, 0:6 ning ütles, et tundis juba enne mängu väljakule minnes tavapäratut ärevust.

Kontaveit ei olnud väljakul tema ise, mõnelgi korral ilmus näole ka valulik ilme. Ta kinnitas, et tervisel pole midagi viga ning ükski trauma ei sega. " Olin väljakule minnes kuidagi ärev, ei tundnud ennast hästi. Oli väga halb päev ja mängisin kehvalt," kommenteeris Kontaveit telefonivestluses Eesti ajakirjanikega.

"Ma ei tea, ei oska öelda, miks päev oli kehv. Niisuguseid asju tuleb ette," lisas ta. Ainult päev varem oli Kontaveit suurepärases stiilis alistanud ühe suursoosiku Petra Kvitova. Ta nentis, et ei oska öelda, kas see mäng tõmbas ta tühjaks.

Kontaveiti treener Glenn Schaap lahkus Pariisist poole turniiri pealt, hoolealuse sõnul perekondlikel põhjustel. Mängija kinnitusel polnud see tänase allajäämise põhjuseks, sest eile tuli samamoodi minna ka Kvitova vastu. "See ei seganud," lausus Kontaveit.

Kas olite mänguks valmistumisel telefonitsi ühenduses? "Ma ei räägiks sel teemal rohkem," vastas Kontaveit.

Ega siiski koostöö lõppenud ole? "Kordan: ma ei kommenteeriks treeneriteemat."

Eurospordi eetris kommenteeriti tänase mängu ajal, et Kontaveiti ja Schaapi koostöö on lõppenud.

Järgmisena on Kontaveitil kavas Den Boschis muruväljakutel mängitav turniir, mille ta mullu võitis.