Jüri Vips.Foto: Stanislav Moshkov
Auto-Moto uudised
3. juuni 2018, 19:12

Karjääri parima tulemuse teinud Vips jäi napilt poodiumilt välja, Aron sõitis samuti punktidele

Euroopa vormel 3 sarjas kihutati nädalavahetusel Ungaris Hungaroringil. Viimasel võistlussõidul tegi oma karjääri parima sõidu Jüri Vips, kes lõpetas 4. kohal. Punkte teenis ka Ralf Aron. 

Kaheksandana rajale pääsenud Vips näitas hea kiirust ning kerkis nelja koha võrra. Kolmandaks jäänud Mick Schumacherist jäi lahutama 0,124 sekundit. Sõidu võitis Enaam Ahmed. Uustulnukate arvestuses oli eestlane teine. 

"Kindlasti oleks võinud ka paremini minna, aga punktisaagi poolest oli nädalavahetus igati korralik. Reedene päev oli veidi kehvavõitu, sest auto polnud kõige parem ja ka ise tegin paar väikest viga. Aga siis võtsime samm sammu haaval, saime ka auto paremaks ja iga sessiooniga läksin aina kiiremaks. Teise sõidu start läks veidi nässu pidurite tõttu. Kolmandas sõidus kulges kõik väga hästi. Tõusin küll kaks korda uustulnukate arvestuses poodiumile, aga parem oleks ikka nö päris poodiumile jõuda," rääkis Vips. 

Ajasõidus 15. aega näidanud Aron oli samuti nobe ning lõpetas 7. kohal. 

"Autoga oli tehnilise poole pealt terve nädalavahetuse palju probleeme ja teine kvalifikatsioon läkski tehnika nahka. Võistlussõitudes võtsin, mis võtta andis, aga midagi rohkem teha ei andnud. Esimese sõidu stardis auto korraks nõksatas, stardiruudust välja liikunud, aga valestardi eest karistada sain ikkagi. Kahju, et oleme palju punkte kaotanud mingite väikeste asjade pärast," sõnas Aron võistluse järel. 

Kolmanda võistlussõidu tulemused:

Üldarvestus pärast Ungari etappi: