Spordivaria

Põrgukuumusest jääkambrisse: Joel Juht valmistub hullumeelseks arktikamaratoniks (3)

LISA KOMMENTAAR

Cac5. juuni 2018, 12:00
Taolised ettevõtmised on jah kummalised ja suht mõtetud - justkui tavalist maratoni joosta oleks vähe ekstreemne. Võta ja jookse ja paranda oma aega, kui tahad ekstreemsust lisada. Need niisugused mitmepäevased ringituigerdamised pole küll mingi võistlusjooks, need nagu rohkem sellised ekstreemmatkad. Samahästi võib keegi öelda, et teeb igapäev trenni ja nii 10 aastat järjest, et kas siis ongi 10 aasta pikkune jooks. Kah peaks kusagilt tõmbama mõistlikuse piirid nende ürituste pikkusel, muidu mingi tüüp lõpuks jooksebki 10 aastat järjest kuni lõpuks surnuna kokkukukub. Sporditegemine mulle meeldib ja ka pikad maad, aga liialdajatest ma aru ei saa.
Seda enam, et seal pole ka erilist saavutus ja teistega võrdlusmomenti. Võib ju minna mingile ultrajooksule ja pärast kilgata, et näe olen maailma 10-es, aga kui mitmes oleks siis, kui ka tavalised tasemel pikamaajooksjad seal mingigi spetsiaalse eelneva ettevalmistusega osaleksid. Neil lihtsalt pole mingit vajadust teha oma organismile sellist karuteenet.
Kuulge5. juuni 2018, 11:19
mehed, kas selline tervisega riskimine pole mitte hullumeelsuse tunnus.
Muidugi kui on plaanis surra ilusa ja pealtnäha sportlikuna, kena kirstus vaadata. Ja siis on meeste keskmine eluiga niiii madal.
Appi , appi , kahju lastest ja muust perest kohe.
Tanel5. juuni 2018, 08:40
Seda venda on ka tabanud keskeakriis. Rahune nüüd!