Korvpall

Tartu Ülikooli korvpallijuht: oleme arvestanud, et võime Taltsist, Kitsingust, Sokust ja Venest ilma jääda (6)

LISA KOMMENTAAR

www6. juuni 2018, 09:23
....Lõppkokkuvõttes tuli ulatuslik otsus üsna kerge südamega...vot siis,tavaliselt tulevad sellised otsused raske südamega,aga see näitabki siis,milline on tegelik suhtumine kossu.muide,mis spordiala on tartus läbi aegade olnud atraktiivne ja toonud hulgaliselt medaleid ja tiitleid,kelle mänge on vaatamas käinud saalitäis rahvast.mina ei teagi,ehk teie seal ?
Ants6. juuni 2018, 09:38
See asi hakkas kolinal pekki minema juba aastaid tagasi, kui vahetus ASK juhtkond. Muutusid eelarved, kadus see nö Rocki vaim, kuna väiksema eelarvega kadusid ka korralikud mängijad ja tulemused. Ja eks see otsus oli paratamatu, varem või hiljem see pidi tulema, aga käituda nii peatreeneri ja teenekate mängijatega, on paras sigadus ja näitab tõepoolest suhtumist. Aga tundub, et juhtkonnale on mingid ringmängud ja naiste võrkpall olulisemad, kui tippkoss, mis Tartut veel atraktiivsena hoidis spordimaastikul. Misasi peaks kutsuma publiku nüüd saali? Patsutavaid tudengeid vaatama, kuidas nad ka TTÜ käest tappa saavad igast asendist? Väidetakse, et tudengitele polnud ruumi meeskonnas- aga kas oli saba uksetaga? Kahtlen siiralt. Kui oleks neid soovijaid olnud, küll oleks neile ka koht leitud, kasvõi duubeltiimis. Aga mida pole, seda pole. Kurb, aga Tartu korvpall on surnud.
eestlane 5. juuni 2018, 23:28
Mis see Kalev/Cramo siia puutub ,kas oled unustanud kellele siin Maksuamet näidispoomist tegi ,neil siiamaani maksuametiga võlgnevused klaarimisel,Tartu oli ju see keda Maksuamet ei puutunudja mis maksutesse puutub siis on külls Kalev/Cramo oma maksud ilusti tasunud vähemalt seehooaeg ,nii ,et kehtivad seaduse nendelegi.
Ants6. juuni 2018, 09:39
Muidugi Tartut ei puututud kuna polnud vajadust. Cramo sai asja eest vastu pead.
Rek5. juuni 2018, 19:56
Mine tagasi ja tule uuesti :)
ery5. juuni 2018, 19:41
Kas Eesti meistrilt kalev/craamolt ei taha eeskuju võtta, kes ei maksa mängijate palgalt makse ja seetõttu suudab paremaid välismängijaid palgata ? Nagu näha, seadus nende puhul ei kehti