Kuulus olukord, mille tagajärjel Mohamed Salah (paremal) vigastada sai.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
5. juuni 2018, 19:51

Sergio Ramos tegi suu lahti: mina pole Salah' vigastuses süüdi, ta oleks võinud edasi mängida (5)

Madridi Reali ja Hispaania jalgpallikoondise keskkaitsja Sergio Ramos ütles kodumaisele meediale, et tema pole Meistrite liiga finaalis vigastada saanud Liverpooli staari Mohamed Salah' probleemides süüdi.

"Kurat ja põrgu! Sellele olukorrale on nii palju tähelepanu pööratud. Ma ei tahtnud varem midagi öelda, sest see asi puhuti nii suureks. Kõigepealt haaras ta mul käest kinni ja siis kukkusime ümber. Kõik rääkisid, et ma tegin judovõtte, aga tegelikult sai vigastada hoopis tema vasak õlg, mitte parem," vahendas Ramose sõnu väljaanne AS.

"Vahetasime Salah'ga mõned sõnumid ja ta polnud kuri. Kui talle oleks poolajapausil valuvaigistav süst tehtud, oleks ta saanud edasi mängida," lisas ta.

Egiptuse koondise talisman Salah saab 15. juunil algaval MMil mängida, aga praegu pole veel kindel, kas ja kui palju saadud vigastus teda Venemaal segab.

Ramos kommenteeris ka väiteid, et just tema põhjustas Liverpooli väravavahile Loris Kariusele peapõrutuse, mille tagajärjel puurilukk kaks Reali väravaga lõppenud eksimust tegi. "Ta ütles, et mu löök tegi ta oimetuks. Nüüd on puudu ainult see, et Roberto Firmino teataks, et tema külmetuse põhjustas minu higitilk, mis tema peale kukkus," ironiseeris hispaanlane.

Lisaks on Ramos pahane, et paljud jalgpallihuvilised kipuvad kõiges esimesena just teda süüdistama. "Kui Sergio Ramos on asjasse segatud, hakatakse silte kleepima. Ma ei tea, kas põhjus on selles, et olen Realis nii kaua olnud ja nii palju tiitleid võitnud, et inimesed vaatavad mind teisiti."