Korvpall

Ville Arike | Tartlased, nii asju ei aeta! (16)

LISA KOMMENTAAR

kui võrrelda palka tulemusega10. juuni 2018, 11:14
siis peaks Eestis kõik korvpallurid vähemalt maailmameistrid olema. See on ikka totaalne ulme, mis raha saavad mehed palli toksimise eest, aga kust see raha tuleb? Ju siis tuligi teiste arvelt, aga "pidu" ei saa lõputult kesta.. NB! Info ühe sportlase kohta on küll mõned aastad vana, aga kui kuulsin, siis pidin imestusest pikali -milline raiskamine, no ja nüüd siis on tulemus käes.
kukkuma, tänaseks on need numbrid kindlasti veelgi suuremad.
kirjutaja8. juuni 2018, 10:14
naiivsus või asjatundmatus ausalt öeldes häirib. Mees võiks vähe uurida missugune sahkedamine ülikoolis nende töölepingutega käib, enne kui sõna võtab. On küllalt ebaõiglaselt vallandatuid. Ülemused kes kuidas, kuid eriti nahaalse tegelasena olen kuunud nimetatavat sotsist raamatukogujuhatajat. Tõeline Juht. Veelkord, ülikool ja viisakus või head tavad, noo see on naerukoht. See kontor haiseb ammu ja vägevalt ebaõiglusest.
EMÜ II7. juuni 2018, 12:58
Ilmselt hakkab saabuma pohmakas peale Emajõe keppi. Iga ullike peaks ju aru saama, et Tartusse ei tule mitte midagi, ainult vähemaks jääb. Sest Tartus pole maksumaksjaid. Kossus teeb varsti Ülenurme tartlastele pika puuga ära.
Tartu mõttetu linn7. juuni 2018, 09:38
Kõigepealt Tselluloositehas, nüüd korvall. Tagasi Baeri aegadesse ! Andke minna !
Korvpall korvpalliks, aga sahkerdamised tuleb lõpetada ka tselluloostehasega.8. juuni 2018, 14:15
Muidugi, seal juba uuritakse-puuritakse, aga Eestimaa lagastajatele/ahnuritele tuleb võimsamalt vastuseista. Metsaga saadi seni hakkama (tasa ja targu), aga nüüd ilmusid välja sõpruskondlased ja nemad juba ei halasta. Kujutagem ette Eestimaad viisteist aastat hiljem. "Tänan" (selle tegemise/tulemusega on see sõimusõna) juba ette, meie viime küll siitmaalt oma järeltulijad pagendusse.
Ansip6. juuni 2018, 05:37
kaks näppu suhu ja vilista kord maijja Tartus !!!!
See seis vöib rikkuda paari lootustandvaima noore karjääri ,yks aasta vöib maarata palju ja lisaks sellele et tartu jääb neist ilma ei pruugi ka neist tulla midagi.
Tassile möjus näiteks yx aasta silmnähtavalt enesekindlusetust.Ja nii see on noored palju valida ei saa aga Tartlane tundus alles kuu aega tagasi olla privileeg noortel eestis.
Linn saab aidata aga ylikool peaks oma imitsitest ja muust puiklemitest loobuma,ka fännid ärgu ohkigu nimede ja muu kallal.
Korvpallikool ja tiim peaks eralduma ,leidke mees kes tooob välja sellest koomast
korvpalli tiim6. juuni 2018, 05:49
ja korvpallikool,las ylikool toob omadega esiliigast tiimi kml i kui suudab ja meeskond olgu eraldi.
aj5. juuni 2018, 23:58
Kalevi eelarve 11 hea mängijaga oli 1 miljon ja Tartu eelarve 6 profiga oli 0,8 miljonit eur lisaks tartu kasutas oma saali ja ringi ei reisinud, kalev üüris kallist saalipinda ja reisis palju. Miski selles võrrandis ei klapi!
või nii5. juuni 2018, 22:53
las minna, nagunii on see eesti korvpall 1 naljanumber võrreldes kunagiste hiilgeaegadega. Kalev veel jääb sudima mõnedes liigades.
appi5. juuni 2018, 21:49
saab näe.
300 kuni 400 on täitsa ok kui sul tasuta korralik pölvkond noori omal olemas.
See väljakäidud mudel on löpp.Saal,Kerr ja Eelmäe pole sellist kohtlemist ära teeninud
Tartu linn ja pastak jne auu,vötke punti ja adjöö ylikool,las esiliiga on ylikoolioma ja kasvatab järglasi vms
heh5. juuni 2018, 21:26
vabandage väga, aga kui keegi mitte midagi ei tea ja selline uudis ajakirjandusse imbub, siis ehk polegi asi milleski muus kui ainult uute rahastajate leidmises. Kas just sellise meetodiga neid leitakse....kaheldav. Mina eeldan et klubi juures on inimene kes sellega päevast päeva tegeleb ja sponsorlus ei ole pelgalt raha jagamine, vaid ikkagi vastastikune tõmme, side, tahe midagi paremaks teha ja muuta. Selliste võtetega te sponsoreid ei leia. Kui minul raha oleks, siis nii ma teid küll toetama ei tuleks. Nüüd peavad tuhka pähe raputama ka Tartu poolehoidjad, kes pole viitsinud oma meeskonda saalis toetamas käia. Ka see on raha, millega arvestatakse ja kui seda ei tule, siis tiksub miinus. Ja kui on miinus, siis terendavad ka muutused. Minu jaoks müstika, et Tartu eelarve 800 tuhat ja selle raha eest oleks pidanud ikka palju võimekama satsi kokku saama. Kuusmaal on õigus, eesti mängijate kvaliteedi ja hinnasuhe on kõvasti paigast ära või kuhu see raha pannakse.
nöus6. juuni 2018, 05:47
Tartu fännidest on tulnud 18 aastaga fiodaalid,see rocki aeg olid viljad,sellega ei maksa hoobelda kui hästi läheb et siis fänne,eeskuju peaks ikka palju varasemast perjoodist vötma sellest ajast mille yle päriselt tartlane uhke peaks olema.
andke5. juuni 2018, 20:52
hagu nyyd,see ei saa olla vöimalik et tartust tuleb esiliiga
ery5. juuni 2018, 20:45
Tõesti, võtke eeskuju Eesti meistrist, kalevcraamost, kes aastaid ei maksa mängijate palkadelt makse ja seetõttu jaksab osta paremaid välismängijaid, kes siis satsi võidule veavad. Ajakirjandus on selle avalikustanud aga ei midagi, tubli !
andres5. juuni 2018, 22:27
Tartu tegi ju oma stipi maksmise vormi.Pole vaja Kalevist mehi [le osta. Talts oli aastaid kalleim korvpallur.Odavam on tuua mujalt ,sest Tartu rikkus .turgu
5. juuni 2018, 20:44
Minu jaoks on küsimuste küsimus olnud see, et miks peab Tartu Ülikool, mis tahab olla Euroopa ülikoolide tippklassis, maksma maksumaksjate raha eest kinni keskpäraseid välismaiseid pallipatsutajaid, kelle IQ on samaväärne Eesti kolleegide omaga?