Korvpall

Tanel Tein: ülikooli otsus tähendab Tartu jaoks suure korvpalli lõppu (25)

LISA KOMMENTAAR

norrakas7. juuni 2018, 11:36
vastupidi, nyyd saavad løpuks ka eestlased korvpalli mångida. teine asi on muidugi et korvpall on oma kandepinda ikka køvasti kaotanud. taasiseseisvusaja alguses oli mångumehi kyll, aga praegu lihtsalt ei huvita see noori enam niipalju. seetøttu ka yleyldine vilets tase. eesti sugune våike riik ei saagi omale lubada køikide alade arendamist. riigieelarvelised asutused ei tohikski elukutselisi vøistkondi toetada. ylikool on ikka øppimise koht, mitte spordiklubi.
Lilleullikene7. juuni 2018, 11:19
Et tehase ja korvpalliga on ühel pool, on muidugi hea. Aga võiks ka ülikooli sulgeda, siis saaks rahulikult loodust nautida.
Ei tähenda mingit lõppu7. juuni 2018, 10:42
Kunagi mängis sovieedi meistrivõistlustel Tartu Kalev ja siis muutus Tallinna klubiks ja Tartu korvpall sellega ei lõppenud.Ja ei lõpe ka täna.Kõik klubid võtavad koomale ja meistrisari jätkub peasjalikult omadega.
Kui kadus(?) Tartu Kevist suur korvpall, siis oli põhjust juba pisut muretseda.8. juuni 2018, 09:10
Kuigi ka siis kerkisid esile noored anded, meenutagem või uurige ajalugu. Tein tegeles omal ajal ka moblaviskega, kuigi öisel ajal ja "laenatud" moblaga. Teinile jt. toonastele mängijatele oli see hea aeg, tasub nukrutseda!
arvestades7. juuni 2018, 09:50
ülikooli rahanappust on asi täiesti õige. Ei anna ju korvpall teadusasutuse mingit lisaväärtust, kuid vaevalt pallurid on rahul näiteks humanitaaridest professorite palgaga. Vaatasin eilegi ülikooli stuktuuri, humanitaare ja sotsiaalteadlasi on taas kõvasti kokku tõmmatud. Korvpalli võistkonda aga paraku ei harvenda, 1-2 mehega võistlustel ei käi. Hr. Tein võiks pigem valitsuselt küsida, kuivõrd õigustatud on raha pumpamine kaitseministeeriumi eelarvesse, kus see kunagi mingit lisaväärtust ei saa. Ülikooli puhul oleks vähemalt seegi pluss, rääkimata rahvuskultuuri arendamisega kaasnevatest positiivsetest tulemustest.
Riigikaitse jätke rahule!7. juuni 2018, 10:45
ei taha seda vene kirsat enam näha,Toomemäge tallamas.Muus osas nurin õigustet.
seda7. juuni 2018, 14:32
kirsat küll vanaraua ja rasvunud tegelastega, nagu neid Siilil võis näha, kinni ei pea. Paraku sunnib elu tegema valikuid, väikeriigi aoks on rahvuskultuur, sh tippsport, samuti tähtis. Kaitsmaks rahvuslikku eripära. Kui seda eripära pole langeb ära ka tarvidus oma riigi järele. Riigikaitse peaks tugminema esmajoones targale välispoliiitikale.
Kaido7. juuni 2018, 09:41
Tartus ju ainult õigeid otsuseid tehaksegi! Lisaks sellele suurepärasele kosuuudisele otsustas ju linnavolikogu lõpetada ka tselluloosivabriku planeeringu. Tundub, et tartlased on väga targad.
Mnjah7. juuni 2018, 09:25
Hr. Tein elab minevikus.
Olud ja ajad muutuvad ning enam ei huvita publikut ka mingi kohalik vastasseis.
Ehk olete märganud, et sel aastal oli ka Raplas publikut vähem.
Need ajad, kus rahvas saali ei mahtunud, ei tule enam tagasi. Mida suurema ja uhkema saali ehitate, seda rohkem on tühjust.
Ants7. juuni 2018, 12:58
No ja mis siis, peab mängima kuskil külaklubis, et oleks täismaja tunne koguaeg või?
Rahvas tuleks saali väga hea meelega, kui seal oleks, mida vaadata. Raplas on hoopis teine asi, nagu Delfi kommentaariumist lugeda võib, siis polda rahul asjade käiguga meeskonnas. Ja sellest ka vähem publikut. Samas play-offide ajal oli seal saal koguaeg täis.
Taneliga nõus, Tartu korvpall on surnud, rääkigu ülikooli omad, mida tahes. Mingi lasteaiakoss ei huvita kedagi.
nii 7. juuni 2018, 19:17
ka ei ütleks. Elul on komme aeg ajalt sinna tagasi pöörduda, kust tuldud. Kui kaua juba on püsinud Erkki Noole 10-võistluse rekord. Tundub, et nüüd on taas tulnud andekad tegijad nö ei kusagilt. Kui kaua oli varjusurmas võrkpall? Praegu on üsna tipus taas. Ehk keeratakse ka korvpallil just praegu tuure vähemaks, selleks et 10 aasta pärast tagasi tulla.
Uunu7. juuni 2018, 09:11
Ülikoolis õpitakse ja spordikoolis tehakse sporti. Siis ei juhtuka seda, et kui kunagi keegi operatsiooni vajab, siis sel ajal kui teistel õpetati skalpelli käes hoidma, oli see arst kossutrennis.
ving jätta7. juuni 2018, 09:08
Tein oli üle makstud ja sinna need korvpallipoiste rahad kulusid
Pole kandepinda ja pole mõtet gettovendadele maksumaksja raha pritsida
Aus ja õige otsus
Ants7. juuni 2018, 16:58
Hah, pehmikud toimetuses... aga okei, mismoodi Tein siia rahaasjadesse puutub? See mees pole enam ammu Tartu korvpalli juures tegev. Tema arendab pigem seda uut halli ja võtab sõna, kui tema käest, kui endise mängija (ja ilmselt Tartu kossuga enim kodus oleva isiku) arvamust tahetakse.
no7. juuni 2018, 08:39
õige otsus ,sest ,,rahapõletusprojektid " pole kunagi jätkusuutlikud!
vana korvpallur7. juuni 2018, 07:38
Nüüd jääb tarkade mõtete linna ainult male ja kabe, kui seda viljeleda Tamme staadionil tuleb ka rahvast.
Nu6. juuni 2018, 23:22
Leedus toetab omavalitsus väga kõvasti klubisid. Meil võiks ka lahti mõtestada, kui palju annaks tipptasemel sport nö tagasi seda, mida nimetatakse terveteks eluviisideks.
"7. juuni 2018, 08:43
aga Leedus on ka kõige madalam tase kõrgem kui meie nn. ,,tipptase". Ei saa võrrelda Leedukat ja Eestlast- vaks vahet! Meile sobivad ,,pehmed" : laulmine, rahvatants jne.
koss7. juuni 2018, 10:19
ju ka täitsa pehmode ala ja viimasel ajal on veidi trügimist lubatud.
Margus7. juuni 2018, 11:52
No rahvuses küll nii suurt erinevust pole, et kohe korvpall ei sobi. Leedus on see lihtsalt A ja O ning kaugel teistest aladest ees.
Toivo6. juuni 2018, 22:49
Muidugi, tehke üks puhas eestlaste võistkond. Aitab mustadele suure raha maksmisest. neid ju väljamaal kubiseb, siia teenima tuleb rämps.
Ants7. juuni 2018, 12:59
Kao ekrenautide koosolekule, mitte ära prööka siin.
Antsule7. juuni 2018, 19:58
Võta luud ja mine TÜ spordihoone esist rookima.EKRE jäta rahule ,tolerast !
Ants8. juuni 2018, 10:22
Tuli ära. Eks ma või ju olla tolerast, aga sina oled sel juhul mingi muu rast, kes pruunide aukudega mängib.
Tauber.7. juuni 2018, 20:09
Selline võistkond on ammu olemas-Eesti koondis on selle nimi. Klubikorvpalli mängitakse igal pool võõrastega. Palju on omasid näiteks CSKAs või Fenerbaches ? Žalgirises on 6 välismängijat-kõik põhitegijad !!!