Sport Ekstras jagub põnevat lugemist nii fännidele kui ka võhikutele. Foto: Alar Truu
Spordivaria
8. juuni 2018, 12:43

100 lehekülge lugusid jalgpallist! Ilmus MMile pühendatud Õhtulehe eriajakiri Sport Ekstra (1)

Mõned päevad veel ning suur jalgpallipidu algab. Sobivasse meeleollu saab reisida koos Õhtulehe jalgpalliajakirjaga. Spetsiaalne MMile pühendatud Sport Ekstra peidab endas koguni 100 lehekülge vutijutte! 



Kaanel vaatavad lugejatele vastu superstaarid Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo. Nad on kraapinud kokku peaaegu kõik auhinnad ja tiitlid, mis võimalik, kuid MMidel pole asjad seni sujunud. Kas Venemaal viivad nad oma koondise lõpuks maailmameistritiitlini? Muideks saab teada, mitu Ronaldot elab Eestis!

Põnevat lugemist jagub: miks oli Eesti aastaid tagasi maailmameistrivõistluste idee vastu ning kuidas praegune Levadia juhendaja Aleksandar Rogic kaheksa aastat tagasi abitreenerina MMil käis ja nii eufooriat kui ka pisaraid tundis? Kes Venemaal maailmameistriks kroonitakse, kes üllatab? Uurime, kes võiksid olla turniiri suuremad noored staarid.

Kiikame Islandi eduloo sisse, selgitame, kuidas töötavad videokohtunikud, tutvume maskotiga. Ajakirjast ei puudu ka kõikide koondiste koosseisud, tutvustused, turniiritabel, ajakava ja palju muud! 

Sport Ekstra hinnaks on 3,95 eurot ning ajakirja leiab poelettidelt.