Mohamed Salah.Foto: AMR ABDALLAH DALSH
Jalgpall
9. juuni 2018, 13:30

Vigastusest paranev Salah usub, et saab koondist MMi avamängus aidata

26. mail õlga vigastanud Mohamed Salah´ on traumast hästi taastumas ning pole sugugi välistatud, et ta saab Egiptuse koondist juba MMi avalahingus aidata. 

Esialgse prognoosi kohaselt oli karta, et Salah peab Egiptuse 15. juuni matši Uruguaiga kõrvalt vaatama. Nüüd andis aga ründaja mõista, et ilmselt õnnestub tal juba tuleval reedel mängida. 

"Tunnen end oluliselt paremini," vahendas Eurosport Salah´ sõnu. "Loodan, et saan avakohtumises kaasa teha, kuid kõik oleneb sellest, kuidas end mängupäeval tunnen." 

Egiptus pidas viimase MMi eelse kontrollmatši kolmapäeval, kui jäädi 0:3 alla Belgiale. Salah peaks meeskonnaga liituma täna, kui üheskoos Kairost Venemaa poole teele asutakse. 

"Meil on väga hea meeskond ning tubli treener. Tahame alagrupist edasi pääseda ja miks mitte ka kaugemale," tutvustas Salah tiimi eesmärke. "Lihtsalt MMile kvalifitseerumisega ma piirduda ei taha." 

Lisaks Uruguaile ja Egiptusele kuuluvad A-alagruppi Venemaa ning Saudi Araabia. Kaks viimast peavad kogu MMi esimese lahingu 14. juunil.